Agenda

SCHMUTZIG | Koningsnacht 2014

SCHMUTZIG | Koningsnacht 2014
Info:
Datum: vrijdag 25 april 2014
Locatie: Club Lux
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Techhouse
Aanvang: 23:00
Voorverkoop: € 10,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

LUX VIERT DE VERJAARDAG VAN ONZE KONING OP SCHMUTZIGE WIJZE!
OP VRIJDAG 25 APRIL VIEREN WIJ SAMEN MET O.A. WOUTER DE MOOR, LUNA LUDMILA EN WOUTER S ‘S LANDS EERSTE KONINGSNACHT OOIT!


♛♛ KONINGSNACHT ♛♛

64 jaar lang trok heel Nederland op 30 april massaal de straat op, gehuld in oranje kledij en six packs bier in de rugzak meezeulend. De verjaardag van onze Koningin is altijd een legitieme reden geweest om weer eens lekker helemaal van het padje te gaan met oranje schminck op je smoel.

Met het aantreden van Koning Willem Alexander wordt er noodgedwongen gebroken met een mooie traditie. Koninginnedag is niet meer.. 
Maar gelukkig is ook onze nieuwe Koning elk jaar jarig en mogen we op 27 april (dit jaar op de 26ste omdat de 27ste een zondag is) toch gewoon weer jaarlijks helemaal van ratjetoe! 

En wat, lieve mede burgers, gaat er vooraf aan deze geheel oranje gekleurde dag? Juist! Een hossende, dampende en knallende Koningsnacht!! Een nacht waaraan je rustig begint door de te struinen over de vrijmarkt en je via een paar blikjes bier op domplein naar club LUX trekt om de hele nacht te dansen op de aller lekkerste deep- en techhouse! KLABAM!

♛ SCHMUTZIG ♛

Na een drietal succesvolle edities is het wel duidelijk: SCHMUTZIG staat voor kwalitatief goede muziek, gezelligheid en intimiteit. Iedereen is welkom en is vrij om zichzelf te zijn. Ongegeneerd los gaan op goede muziek, dat is waar SCHMUTZIG voor staat. Zoals je van ons gewend bent zul je je weer wanen in een ruig, rauw en donker pand in plaats van de stijlvolle LUX zoals je die eerder zag. Voel je op deze speciale editie de Koning in onze gezellige schmutzige kelder!

♛ LINE-UP ♛

- Area 1 -
Wouter de Moor
Wouter S.
LUPE
Luna Ludmila

- Area 2 -
Dennis Williams (DJ)
ÆVON
Marcredi

♛ TICKETS ♛

Om het voor iedereen leuk te houden, houden wij de kaartprijs op SCHMUTZIG lekker laag! 

https://www.yourticketprovider.nl/events/1030-schmutzig-k-nacht-2014/

€ 10,- (early bird)
€ 12,- (vvk)
€ 15,- (deur)


Advertentie
Party Tips