Agenda

Second Wave ACID NIGHT

Second Wave ACID NIGHT
Info:
Datum: zaterdag 26 maart 2016
Locatie: Poema
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Acid, Acidtechno
Aanvang: 23:55
Voorverkoop: € 5,00
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
Milton Bradley

Second Wave spreidt haar vleugels uit, naast onze clubavonden in het zuiden des lands zullen wij acid getinte clubavonden gaan gooien in de dopeste club van Utrecht.. Poema RAW! We trappen af met niemand minder dan het wonderkind van Grounded Theory Berlin; Milton Bradley AKA Alien Rain.

LINE-UP
◣ Milton Bradley aka Alien Rain [Do Not Resist The Beat! / The Beat / Alien Rain Records / K209]
◣ Mercal [Second Wave]
◣ LEWIE [Second Wave]

Milton Bradley aka Alien Rain 
Opgegroeid in Berlijn aan het einde van de jaren ’80, Milton Bradley’s eerste contact met electronische muziek was Acid House en de early Belgische techno. Hierdoor begon hij al snel met het verzamelen van platen en DJ-en. In 2008 besloot hij voor het eerst eigen muziek uit te brengen, zijn eigen label ‘Do Not Resist The Beat’ was geboren. Hij ontwikkelde al snel z’n eigen kenmerkende sound dat leidde tot een reeks van ijzersterke releases. Naast zijn eigen label heeft deze muzikale duizendpoot onder verschillende aliassen releases uitgebracht op gerenommeerde labels als: MDR, Prologue en Ann Aimee.

Milton Bradley’s liefde voor acid house is hem altijd bijgebleven en dat leidde in 2012 tot het acid techno project “Alien Rain”. Kenmerkend voor de sound van zijn alter-ego zijn de hypnotiserende 303 ritmes die gepaard gaan met de emotievolle sound van zijn Milton Bradley producties.

Mercal [Second Wave]
Als langst zittende resident van Second Wave aan Mercal de eer om op te warmen voor Milton Bradley aka Alien Rain. Met een bijzondere mix van classic acid platen en hedendaagse acid techno zal deze resident zorgen voor een waardige opwarm set voor Milton Bradley.

Lewie [Second Wave]
Op 26 maart zal deze vinyl purist geheel op eigen wijze de avond aftrappen en wij kunnen je garanderen dat dat betekent dat de voetjes van de vloer gaan vanaf de eerste minuut.


Advertentie
Party Tips