Agenda

SEEN Visual Music

SEEN Visual Music
Info:
Datum: vrijdag 21 januari 2011
Organisatie: Enter Dexter
Locatie: Paradiso
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Eclectic, Hip Hop House, Hiphop, House
Aanvang: 00:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 16,00
Line-up:
Jim Aasgier
Flava
Off the Wall
Fit (Live act)

 GirlsLoveDJs & BNN presenteren: SEEN Visual Music

Vrijdag 21 januari – Paradiso, Amsterdam

SEEN Visual Music is ook in 2011 weer te vinden in de Amsterdamse Paradiso, en net zoals Kanye, in een nieuw jasje. Dit jaar krijgt iedere SEEN editie een eigen thema opgespeld. Tijdens SEEN op 21 januari wordt dat gedaan door het beste van 2010 nog eenmaal de revue te laten passeren. Een bloemlezing van de dikste tracks in beeld en geluid van DVDJs Off The Wall van het jaar dat de boeken waarschijnlijk in gaat als het jaar dat Oranje weer 2de werd.

SEEN Visual Music is een clubavond waar beeld en muziek naadloos gecombineerd worden. DVDJs Off The Wall bestaande uit DJ Chocomel en VJ Supreme Cuisine draaien in plaats van alleen de tracks, de originele beelden van de music video’s. Wat betekent dat ze zowel de clips als de bijbehorende epische club bangers live mixen. De muziek stijlen die dit audiovisuele duo op een avond langs laten komen zijn trouwens niet op 1 hand te tellen, maar verwacht in ieder geval, Hip Hop, R&B en Dance in de ruimste zin van het woord. DVDJs Off The Wall worden tijdens deze avond bijgestaan door SEEN resident Jim Aasgier en first timer DJ Flava. De hele rim ram wordt vocaal aan elkaar gelijmd door MC FIT van Flinke Namen.

In de kelder van Paradiso wordt ditmaal gehost door Klapstuk! Ze brengen je een avond vol met 60’s en 70’s en andere toffe party tunes. DJ’s Leroy Rey (Wicked Jazz Sounds) en Geza Weisz (Klassenfeestje, cirque excentrique) doen dit niet alleen. De 8-koppige brassband De Koppensnellers speelt gewoon met ze mee, dat kan maar op één ding uitlopen: FEEST!

In de bovenzaal kan je 2.0 op de foto met Paardenkracht Photo Studio, iets nieuws bij SEEN Visual Music. Hoe gaat het in z’n werk, de super enthousiaste mensen van Paardenkracht hebben een groot decor gebouwd en een hele grote verkleed mand bij zich. Jij kiest met wat vrienden leuke outfits uit en kan daarna vol overgave poseren in die speciale setting. Weer is wat anders dan die standaard party shots.

 

 

 

Line-up:         DVDJ’s Off The Wall, Jim Aasgier, DJ Flava, MC FIT, VJ Aineko, Leroy Rey, Geza Weisz, De Koppensneller, Paardenkracht

Waar:             Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam

Wanneer:       vrijdag 21 januari 2011

Tijd:                00:00 – 05:00

Tickets:          €16,-

Info:                www.girlslovedjs.com, http://seen.bnn.nl/, www.paradiso.nl

 


Advertentie
Party Tips