Agenda

Silo invites Ben Klock

Silo invites Ben Klock
Info:
Datum: vrijdag 24 oktober 2014
Organisatie: Silo
Locatie: Tour & Taxis
Plaats: Brussel - Belgie
Stijlen: Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 15,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

De start van het nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van Silo is moeilijk met woorden te beschrijven. Laat ons gewoon zeggen dat we taferelen zagen die we nog niet veel gezien hebben in België en al wie onze club cultuur een beetje kent, weet dat dit heel wat wil zeggen. Silo kent dan ook enorm uit naar het vervolg van hun maandelijks avonturen in  de mythische locatie, La Raffinerie,  maar voor het zover is, strijken ze nog één keer neer in Tour &Taxis.

 

Net als de vorige keer, zullen ze dit historische pand zo inkleden dat je er de perfecte club ervaring kan in beleven. Een intieme ervaring waarbij de dj’s dicht bij de dansvloer staan voor de perfecte synergie tussen het publiek en de artiest, de sfeer en de muziek. Want het moment waarop alles samenkomt in perfecte harmonie, is het moment waarop de beste sfeer wordt gecreëerd en dat is iets waar Silo al heel wat ervaring in heeft.

 

Headliner is Ben Klock, één van de artiesten die de legendarische Berghain club en het daaraan verbonden Ostgut Ton label tot buitenaardse proporties verhief en hun onaantastbare positie van beste techno brand ter wereld cementeerde. Daarnaast is er ook nog zijn eigen Klockworks label dat wereldwijd op heel wat bijval mag rekenen. Hij is zonder twijfel één van dé spilfiguren van de hedendaagse techno-scene. Hij was al een paar keer te gast op Silo events en dat is omdat hij als geen ander een fantastisch techno verhaal weet neer te zetten. Eén met een inleiding, vele hoogtepunten en afdalingen en een einde dat nog lang zal nazindert.

 

En het wordt een beetje een Berghain reunie want ook onze volgende gast, komt er regelmatig over de vloer. Anthony Parasole heeft geen introductie meer nodig voor de fans van de New York Deep House en Techno scenes. Hij werkt al heel lang bij Halcyon, is een vriend van Levon Vincent en zijn  partner in Deconstruct Music en speelde een belangrijke rol in de revival van house en techno in de ‘Big Apple’. Meer recent heeft hij producties uit op zijn eigen labels The Corner & Deconstruct evenals een solo EP voor Marcel Dettmann’s machtige techno imprint MDR. Parasole’s “Off The Grid” verkocht uit op twee weken tijd en verschafte hem een plaatsje op Ostgut Ton bookings eind vorig jaar. Hij mocht ook Marcel Dettmann’s “Seduction” uit diens laatste album Dettmann II op Ostgut Ton remixen. Hij wordt stilaan een vaste waarde in Berghain waar hij al jaren zijn rauwe, harde, diepe, outer-space sounds loslaat op de fans. Deze keer zal hij dat doen op ons!

 

En ook de derde gast produceerde al voor zowel Ben Klock’s Klockworks als Marcel Dettmann’s MDR. ROD is het techno alias van de Nederlandse producer Benny Rodrigues en hij sloeg er meteen de nagel mee op de kop met goed onthaalde releases op beide bovengenoemde labels alsook meer recente tracks op zowel Soma Records als Adam Beyer’s Drumcode.

 

Techno op zijn best … we zouden het niet anders willen! Geserveerd in complete Silo stijl!


Advertentie
Party Tips