Agenda

Silo vs bunkTEK

Silo vs bunkTEK
Info:
Datum: vrijdag 7 maart 2014
Organisatie: Silo
Locatie: Tour & Taxis
Plaats: Brussel - Belgie
Stijlen: Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 12,50
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Silo & bunkTEK hebben in het verleden al verschillende, fantastische parties samen georganiseerd. Het laatste wapenfeit dateert van september 2012, ook in Tour & Taxis toen ze onder meer Sven Väth, Ben Klock & Marcel Dettmann over de vloer hadden. Maar er waren natuurlijk ook de vele events op het militaire domein in Glabbeek. Op tijd en stond herenigen de twee zich omdat ze een perfecte fusie blijven vormen. Bovendien was Luke Slater de allereerste, internationale artiest ooit op bunkTEK in Glabbeek en dit in ’98. Het wordt ongetwijfeld een blij weerzien!

Voor deze nieuwe editie brengen ze jullie ook nog niemand minder dan ‘The Wizard’, de ongeëvenaarde en revolutionaire Jeff Mills. Vanaf zijn eerste stappen in techno met Underground Resistance en Tresor over zijn vele releases op zijn eigen baanbrekende labels Axis, Purpose Maker en Something in the Sky, blijft Jeff Mills één van de meest briljante en technisch onderlegde techno DJ’s en producers ter wereld. Zijn muziek is uiterst futuristisch zoals je op zijn 7 laatste albums ( op 4 jaar tijd!) kan horen. Daarnaast zijn er zijn vele projecten buiten de techno scene zoals zijn optredens met symfonische orkesten en voor films. Vorig jaar vierde zijn Axis label zijn 20ste verjaardag en Jeff Mills staat dan ook weer in de actualiteit als nooit tevoren. Een man die constant blijft evolueren en innoveren en die muziek brengt waarmee je direct in een andere dimentie terechtkomt!

Tweede grote naam is Luke Slater die een DJ-set brengt onder zijn alias L.B. Dub Corp. Een alias die zowat het tegenwicht vormt voor zijn overbekende Planetary Assault Systems monniker maar die de voorbije 7 jaar toch een cult-status wist uit te bouwen, zeker na de 12” “Take it Down (in Dub)” op Ostgut Ton in 2010. Vorig jaar bracht hij dan het eerste album als L.B. Dub Corp uit “Unknown Origin”, opnieuw op het legendarische Ostgut Ton, gelinkt aan de al even legendarische Berghain club in Berlijn. Het bevat samenwerkingen met Function and Benjamin Zephaniah en elimineert alles wat Slater niet wil in muziek met de focus op enkel die elementen die tracks nodig hebben. Dit wordt het debuut van dit project in België.

Twee artiesten uit de beginjaren die tot op vandaag meer dan relevant zijn en zelfs nog mee de toekomst zullen bepalen. Techno for the mind, body and soul!

Zij worden gepast bijgestaan door twee uitmuntende Belgische talenten. Eerst en vooral veteraan Tomaz, een uitgesproken Silo favoriet die jarenlang zijn eigen show had op Studio Brussel en Kr!z die met zijn Token label de hele wereld aan het veroveren is.

Join Silo & bunkTEK once more op een bijzondere, geestesverruimende techno trip!

Noteer alvast ook zondag 20 april in jullie agenda’s want dan strijkt Silo opnieuw neer in de Wild Gallery voor een Paasfeest met onder meer Dixon & DJ Tennis.


Advertentie
Party Tips