Agenda

SKUG on Tour

SKUG on Tour
Info:
Datum: zaterdag 19 februari 2011
Organisatie: SoundKings
Locatie: Dock 154
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 5,99
Deurprijs: € 9,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Grote Zaal: 23:00 - 00:30 : Arthur Meenks
  00:30 - 01:30 : Klankarbeit (Live act)
  01:30 - 03:00 : Andre Crom
  03:00 - 04:30 : Dimzen
  04:30 - 06:00 : Samuel Deep
 
Kleine Zaal: 00:00 - 01:30 : Majestic
  01:30 - 03:00 : Stooge Willson
  03:00 - 04:30 : Wouter S.
  04:30 - 06:00 : PD Marcos
  04:30 - 06:00 : Berry Straw

 Aanstaande zaterdag 19 februari is het dan zover. SKUG’s eerste tour editie! De aftrap bij SKUG’s Kitty Cat in de Catwalk, met de nu al onvergetelijke kattenmaskers, was er één om in te lijsten. Het doel is de volgende party minstens zo te laten knallen! De reis begint in Dock 154 te Utrecht, 'home town' van SKUG-resident Wouter S..  

 

SKUG is al langer fan van het Utrechtse, en heeft er al vaker voor gezorgd dat de Utrechtse helden in Rotterdam hun kunsten kwamen vertonen. Ditmaal komt SKUG naar deze helden toe, en wordt er gewoon verder gefeest zoals het in de Catwalk eindigde.

 

Het heeft even geduurd, maar de tour heeft z'n smoel gekregen. Verantwoordelijk voor deze, en komende fraaie kunstwerken is illustrator Mijke Coebergh (www.mijkecoebergh.nl). Ze kwam al vaker voor in de geschiedenis van SKUG, met onder andere het beeldmerk van de Jack The Bootleg feesten in het Bootleg DJ Café, waar ze tevens een maand lang een expositie hield. Ze zal voor de gehele tour verantwoordelijk zijn voor de stijl, die geïnspireerd is op één van de betekenissen van het woord SKUG; a nasty, skanky or generally unagreeable females.

 

Speciaal voor deze gelegenheid pakt SKUG het eens flink aan. Dock 154 vormt het podium voor een knaller van een eerste tour editie, met een speciale artiest uit het Duitse techno-Mekka, Berlijn. Andre Crom, bekend van z'n eigen label OFF, en van releases op labels als Freerange en Get Physical, zal voor de gelegenheid z'n diepste en meest groovy House beats ten gehore brengen. Met Dimzen en Samuel Deep als Utrechtse opper afgevaardigden, weet je zeker dat de party 'aan' is! SKUG's deel van de taart: ongetwijfeld Utrecht homeboy Wouter S., live helden Klankarbeit, frontman Arthur Meenks en de clowns van Rotterdam; PD Marcos & Berry Straw. De line-up wordt gecompleteerd met SlapFunk's upcoming deephouse held Stooge Wilson, en man achter de beruchte Boze Buren feesten, Majestic. Om het voor de liefhebbers echt af te maken, is er voor de grote zaal goed geluid aanwezig, namelijk Funktion One! 

 

Haal je ticket snel voor een zeer gereduceerd tarief, er zijn er namelijk maar maximaal vijftig beschikbaar, en het gaat hard! Tickets zijn nog verkrijgbaar bij easyticket.nl zolang de (kleine) voorraad strekt.

 

 

 


Advertentie
Party Tips