Agenda

SKUG on Tour

SKUG on Tour
Info:
Datum: zaterdag 23 april 2011
Organisatie: SoundKings
Locatie: Pand 48
Plaats: Groningen - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Entree: Gratis!
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
23:00 - 00:30 : Bonsjoerd
00:30 - 02:00 : Hoge Toon
02:00 - 03:30 : Wouter S.
03:30 - 04:30 : Klankarbeit (Live act)
04:30 - 06:00 : JSPR

Nummer twee in de SKUG on Tour reeks staat voor de deur! Na de aftrap op 19 februari bij Dock 154 in Utrecht, en het zeer smakelijke en vermakelijke tussendoortje met DéTOUR bij (mini-)festival Pakhuis in Rotterdam, doet SKUG het voor Rotterdamse begrippen zeer noordelijke Groningen aan. Zaterdag 23 April zal Pand 48 in het teken staan van de tourende bende van SKUG, met een flink portie diverse en kwalitatieve House en Techno muziek!

Na al het geweld van de vorige SKUG party's, met internationale gasten als Andre Crom en Mark Henning, is het nu weer tijd voor de lokale helden! 
Na z'n funky en flowende diner-set samen met Normano in de SKUG & DéTOUR zaal bij Pakhuis, is Hoge Toon er wederom bij om ook Pand 48 op z'n kop te zetten! 
Tijdens 2 Years of SKUG weekender was hij al te gast in de Bootleg, niemand minder dan Bonsjoerd! En daarom is het voor deze ras-Groninger niet meer dan logisch dat ook deze avond weer gepast word geopend!

Wat is een SKUG on Tour zonder de eigen bendeleden? Na meerdere recente optredens in Groningen, word het ook maar flink tijd om te laten weten dat Wouter S. daar inmiddels al een tijd aan het rocken is! Wie niet luisteren wil moet maar voelen, dus komt dat ervaren en komt dat zien! 
Daarnaast is JSPR eindelijk weer van de partij. 2011 is al vier maanden oud, en dat zal deze echte techno'er laten weten ook, met een alles compenserend beukende afsluitset. 
Voor hun eigen DJ-werk is bijna geen tijd meer, en waarom zou je ook niet live gaan, alleen maar omdat het kan! SKUG DJ's Guevara en Paul Gasille, misschien al beter bekend als Klankarbeit, zullen ook in Groningen weer ultra-diepe groeven achterlaten met hun meesterlijke liveset!

Al met al dus zeker geen reden voor de Groningers om niets te doen, en gewoon voor noppes een bezoekje te wagen aan Pand 48!


Advertentie
Party Tips