Agenda

SKUG on Tour

SKUG on Tour
Info:
Datum: zaterdag 14 mei 2011
Organisatie: SoundKings
Locatie: De Boulevard
Plaats: Breda - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 21:00
Einde: 02:00
Deurprijs: € 3,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
PD Marcos
JSPR
Guevara
Jelle Kuipers (Live act)

Na het noordelijke festijn in Pand 48 te Groningen, is het ietwat zuidelijke Breda aan de beurt voor nummer drie in de SKUG on Tour reeks. De zomer staat weer voor de deur, maar voor die tijd duikt SKUG nog even de Brabantse gezelligheid in bij De Boulevard op zaterdag 14 mei! Van negen tot twee staat dit theater in het teken van de beste combinatie van pure House en Techno muziek.

De avond begint al vroeg in het Bredase, maar dat weerhoud de resident SKUG DJ’s er niet van om de vibe er al snel in te brengen. Als de deuren van de Boulevard om negen uur worden geopend, staat PD Marcos gereed om de eerste bezoekers te verwelkomen met een warm (tech)housend setje, en iedereen in de juiste sferen te brengen.
Zodra het publiek perfect is opgewarmd is het tijd voor een live performance van Jelle Kuipers, onder andere bekend van z’n releases op labels als Wolfskuil en Klopfgeist. Op uitnodiging van SKUG, en zeker geen onbekende voor de bezoekers van de Boulevard, zal Jelle daarom nogmaals laten merken dat hij uit het juiste hout is gesneden! Kwaliteits-techno van de bovenste plank!
Als SKUG residents JSPR, met z'n roots in Breda, en Guevara elkaar muzikaal opzoeken, kun je er vanuit gaan dat ze een flinke stempel op de avond drukken. Weinig concessies en 'gewoon gaan' zijn vaak het motto van hun back2back techno sets. Dat weten ze onderhand ook maar al te goed in Duitsland. Daarom is er maar één plaats voor dit duo op een time table, en dat is aan het einde!

Na thuishaven Rotterdam, Utrecht en Groningen, zal nu ook Breda moeten geloven aan de vibe die SKUG met zich meeneemt. Voor maar €3 zeker geen reden om deze party te laten liggen!


Advertentie
Party Tips