Agenda

SKUG Presents Deetron

SKUG Presents Deetron
Info:
Datum: zaterdag 21 april 2012
Organisatie: SoundKings
Locatie: Beachclub De Karavaan
Plaats: Scheveningen - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 20:00
Einde: 02:30
Voorverkoop: € 7,00
Deurprijs: € 10,00
 Na een enerverende SKUG on Tour in 2011, is 2012 het jaar van SKUG zonder concessies! Na een winterstilte, wat bezinning, tussendoor nog oud en nieuw vieren met Einzelkind bij Pakhuis NYE en een drukke agenda voor SKUG’s upcoming live act Klankarbeit, is SKUG helemaal klaar voor 2012! En hoe...

Vorig jaar werd de Scheveningse strandclub de Karavaan al tweemaal aangedaan als strandlocatie voor de SKUG tour, in samenwerking met Albert Ein. Dit jaar vormt de Karavaan wederom het podium, ditmaal voor de eerste SKUG party van 2012. Deze editie komt al snel dichterbij, en met gepaste trots presenteert SKUG daarom Deetron!

Bekend van releases op labels als Music Man, Circus Company en Green, drukt Deetron al sinds de jaren negentig z’n stempel behoorlijk op het techno wereldje. Z’n stijl is het best te omschrijven als een ode aan de meest pure Chicago House en Detroit Techno, met dat melodieuze randje wat men van Deetron gewend is!

Naast Deetron verwelkomt SKUG een graag geziene Nederlandse DJ, in de vorm van Wouter de Moor! Gespot op het debuut-weekend van Klankarbeit bij “5 Years Of HEY!” bij zowel Fresh.FM als de Westerunie, was het meteen duidelijk dat Wouter de Moor de juiste vibe heeft dat op een SKUG feest past. 
Tja, en dan de mannen van SKUG waar het de laatste tijd toch vooral om draait: Klankarbeit! Met hun live optredens laten ze vaak al een behoorlijke indruk achter, en nu hun platen ook eindelijk uitgebracht worden op niet de minste labels als EC en Alchemy begint het wereldje echt kennis te maken met hun sound. Inmiddels neuriet iedereen de tune van “Art is Hard”, die door alle grote jongens over de hele wereld worden gedraaid.
Last but not least, SKUG’s voorman Arthur Meenks, doet z’n functie weer eer aan. Na een rustige periode en een jaar van oefenen in de studio om ook de productieskills op peil te brengen, is Arthur weer helemaal terug om ook de lekkerste platen weer op de decks te leggen, en het feest een gepaste start te geven!

Voor maar €7 ben je verzekerd van je toegang tot de Karavaan, en het lekkere weer is er bij besteld! Tot de 21e!
Secure tickets by ticketscript

Advertentie
Party Tips