Agenda

Slaves to the Rave - 10 Years of NRG

Slaves to the Rave - 10 Years of NRG
Info:
Datum: zaterdag 17 november 2012
Organisatie: NRG Events
Locatie: Club Eclipse
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Early Hardcore, Happy Hardcore, Hardcore, Terror
Aanvang: 22:00
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 20,00
Deurprijs: € 25,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
 Zaterdag 17 november 2012 is het in Club Eclipse te Rotterdam (voorheen bekend als Outland) tijd voor een speciale editie van Slaves to the Rave! Tijdens deze Slaves to the Rave viert NRG Events zijn tienjarig bestaan op een knallende wijze! Verdeeld over twee topzalen, voorzien met het beste (en hardste) geluid, hoor je de lekkerste hardcore, early hardcore en hardere beats!

 

De line-up is uiteraard weer gevuld met vele bekende nationale en internationale topartiesten die dit jubileum onvergetelijk gaan maken. Kaarten voor 'Slaves to the Rave – 10 Years of NRG' zijn nu te koop voor de special prijs van €5 (!) Deze early bird kaarten zijn te koop tot 16 augustus (max. 500 tickets) Kaarten zijn te koop bij de bekende Voorverkoopadressen en via dewebsite van NRG Events 

Kaartverkoop

Kaarten voor 'Slaves to the Rave – Years of NRG' in Club Eclipse, Rotterdam op zaterdag 17 november 2012 kosten in de voorverkoop nu €5 (ex. fee) Dit zijn 'Celebration early bird tickets' en zijn te koop tot 16 augustus 2012 met een maximum van 500 tickets! Na deze datum, of het aantal van 500 kaarten, zijn de volgende 500 kaarten te koop voor €10 (ex. fee) Na 16 oktober is de prijs van een ticket €20 (ex. fee) Kaarten zijn online te koop via de website van NRG Events: www.nrg-events.nl en via Paylogic. Kaarten zijn natuurlijk ook te koop bij alle Primera winkels in Nederland.

 

Websites en verdere informatie

Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: www.nrg-events.nl en op de site van Club Eclipse: www.club-eclipse.nl. De minimale leeftijd voor 'Slaves to the Rave – 10 Years of NRG' in Club Eclipse, Rotterdam bedraagt 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 07:00.

 


Advertentie
Party Tips