Agenda

Slaves to the Rave

Slaves to the Rave
Info:
Datum: zaterdag 14 mei 2011
Organisatie: NRG Events
Locatie: Outland
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Darkcore, Early Hardcore, Early Rave, Hardcore, Industrial Hardcore
Aanvang: 22:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 20,00
Deurprijs: € 25,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Early Hardcore: Panic
  Waxweazle
  Ruffneck
  Bountyhunter
  Reza
  Leviathan
  Claudio Lancinhouse
  Dazzler
  Alee (MC)
  OCD
  Gangsta Alliance
 
Hardcore: DaY-Már
  Endymion
  Paul Elstak
  Tha Playah
  Headbanger
  Partyraiser
  Triax
  Mad Dog
  TMC (MC)
  Dyprax

Zaterdag 14 mei 2011 is Slaves to the Rave weer terug in Rotterdam! Na verschillende 'on tour' edities in het buitenland en een editie in Zalinaz te Etten-Leur werd het weer hoog tijd voor een grote Slaves to the Rave in Outland. Deze locatie heeft bewezen de perfecte locatie te zijn voor Hardcore evenementen mede door het geweldige geluidssysteem in allebei de zalen (no sound limits!) en de verder goede faciliteiten. Zaterdag 14 mei trekt NRG Events ook deze keer alle registers open zodat dit een Slaves to the Rave gaat worden die niemand ooit zal vergeten!

NRG Events heeft voor Slaves to the Rave in Outland, Rotterdam een line-up samengesteld die bestaat uit nationale en internationale toppers. In beide area's betekent dit van het begin tot het eind; helemaal los! In de grote zaal van Outland hoor (en voel!) je de beste Hardcore en Harder van deze tijd. Artiesten zoals DJ Paul Elstak, Endymion, Tha Playah, DaY-már, DJ Mad Dog en Partyraiser gaan in de 'Hardcore Dome' van Rotterdam zorgen voor een nacht met de beste Hardcore en een tandje harder. In de grote basement zaal hoor je zaterdag 14 mei de beste early hardcore en hardcore classics, gedraaid door artiesten die 'back in the days' op alle grote feesten stonden en nu nog steeds wekelijks op de beste en grootste feesten hun kunsten vertonen. Artiesten die je hier voorbij hoort komen zijn o.a.; DJ Ruffneck, Waxweazle, Panic, Claudio Lancinhouse, OCD, Leviathan en DJ Bountyhunter.

Naast de knallende line-up kun je ook op deze editie van Slaves to the Rave dus het beste geluid, de vetste lasers, speciale decoraties en entertainment acts verwachten. Kaarten zijn tot 1 maart 2011 te koop als early bird voor € 15,- (ex. fee)

Bij deze de complete line-up van Slaves to the Rave!

Area 1 / Hardcore
Paul Elstak
Endymion
Mad Dog Italië
DaY-már
Partyraiser
Tha Playah
Cut A Kaos Zwitserland
Headbanger
Dyprax
Triax
Hosted by: MC TMC

Area 2 / Early Hardcore
Ruffneck
Panic
Claudio Lancinhouse Italië
Waxweazle
Leviathan
Gangsta Alliance
OCD
Bountyhunter België
Reza vs Dazzler
Hosted by: MC Alee

Kaartverkoop
De voorverkoop voor Slaves to the Rave in Outland is inmiddels begonnen. Voor slechts € 15,- (ex. fee) kun je tot 1 maart een 'early bird' kaartje kopen! Na deze datum kost een kaartje € 20,- (ex. fee) in de voorverkoop. Kaarten zijn online te koop via de websites: www.nrg-events.nl / Paylogic / See Dance. Kaarten zijn natuurlijk ook te koop bij alle Freerecordshop vestigingen en alle Primera winkels in Nederland.


Advertentie
Party Tips