Agenda

Smirnoff presents: NEO - New Eclectic Order

Smirnoff presents: NEO - New Eclectic Order
Info:
Datum: zaterdag 7 april 2012
Organisatie: Mother Music
Locatie: Club Minister
Plaats: Zwolle - Nederland
Stijlen: Eclectic
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 18,50
Smirnoff Presents: NEO - New Eclectic Order

Op sommige momenten in je leven realiseer je je dat je getuige bent geweest van een ommekeer. Een grote verandering in je omgeving die niet alleen jezelf, of je familie, maar een enorme groep mensen tegelijkertijd naar een andere kant doet bewegen. ‘We waren gelijk gestemden’ zeggen we dan jaren later...met weemoed terug kijkend naar de dagen dat we het gevoel hadden onsterfelijk te zijn en de extase oneindig leek.
Gelukkig zijn we het er allemaal over eens dat we deze periodes in ons leven voor geen goud op de wereld willen missen. Daarom is het zo mooi dat er mensen zijn die er hun werk van hebben gemaakt dit soort dingen aan te zien komen. Zulke mensen worden ingehuurd door alleen de allerbesten, de allerrijksten en de allergrootsten..
en wij..? wij profiteren er van!

Het grootste wodkamerk ter wereld ‘Smirnoff’ heeft namelijk een team van specialisten aan het werk gezet om een avond neer te zetten die zijn gelijke nog niet kent. Een concept gedreven door de gedachte dat een clubnacht een beleving dient te zijn die mensen bij elkaar brengt en vormt tot ‘gelijk gestemden’. Een nacht met een veelheid aan muzikale stijlen, culturen, sexen en zonder grenzen die je binden aan de gevestigde orde.
De gevestigde orde is het verleden; doe mee en wordt onderdeel van ‘NEO’ - de NEW ECLECTIC ORDER!!!

Vanaf 07 April ’12 begint Smirnoff i.s.m. het Amsterdamse ‘Mother Music’ met het laden van deze nieuwe visie op het uitgaansleven in Nederland waarbij de kick-off plaats vindt in de splinternieuwe venue ‘Club Minister’ te Zwolle. Deze club opent haar deuren op 10 Maart en zal niets dan A-merken uit het nachtleven presenteren. Met een capaciteit van 1.500 bezoekers kun je verwachten dat hier alles uit de kast getrokken wordt om er een geweldig succes van te maken en aldus, op Zaterdag 07 April de eerste editie van NEO! Zoals gezegd doorbreken we alle wetten op het gebied van stijlen tijdens dit gezamenlijke avontuur en presenteren we onze line up voor deze avond dan ook vol trots:

The Flexican & MC SEF; ‘Eclectische Bosses pur sang..’
Willie Wartaal; 'Deze donkere jongen komt zo hard!’
Hitmeister D; ‘Eclectic is my middle name!’
Snelle Jelle; ‘Sffrmakertje..!’
Henzel & Disco Nova; ‘Vage Gasten..maar wel keihard!’
De Kuddedieren; ‘Rising Stars on the Eclectic Front’
Weslo; ‘New Eclectic Boy Wonder’
Donagrandi; ‘Muzikale opvoeding voor je oren’
MC Dan Stezo; ‘Master of styles..ALL styles that is!’
MC F-Super; ‘Super909 on a solo tip!’
Eyes On Us; ‘Het oog wil ook wat..’

We gaan er stiekem vanuit dat je net zo enthousiast wordt van dit programma als wijzelf. We kunnen er in ieder geval niet op wachten je op je Paasbest te ontvangen om je de avond van je leven te bezorgen!
Wil je meer informatie? Kijk dan even op www.neweclecticorder.com of zoek ons op Facebook.

Nog even kort onder elkaar:
Smirnoff presents; NEO – New Eclectic Order
Zaterdag 07 April 2012
Club Minister, Zwolle
23:00 – 06:00

Tickets:
VVK online of bij de Free Record Shop €15,-
Lady Tickets (met zijn 2 op 1 kaartje) incl. Lady Parking (dicht bij de ingang) €25,- ; beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!
Deur verkoop €18,50
 

Advertentie
Party Tips