Agenda

Sneeuwbal festival

Sneeuwbal festival
Info:
Datum: zaterdag 8 februari 2014
Organisatie: X-Sense Events
Locatie: Park Transwijk
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Techhouse, Techno
Aanvang: 14:00
Einde: 23:00
Voorverkoop: € 32,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar

SNEEUWBAL WINTERFESTIVAL KEERT TERUG!

Haal het skipak, de wintermuts en de handschoenen maar vast van zolder, want Sneeuwbal Winterfestival keert op 8 februari 2014 terug naar Park transwijk in Utrecht! Dit maal met meer area’s  en muziekstijlen en, niet te vergeten, heel veel randentertainment.

Van sleeën en schaatsen tot chillen bij het kampvuur, een bezoekje aan de sauna en winnen van de oud-Hollandse winterspelen: op de eerste editie van Sneeuwbal festival werd de winterdip compleet ondergesneeuwd. Op 8 februari wordt dit nog eens dunnetjes overgedaan op heerlijkste sets in de techno-tent, techhouse-tent en house-tent. Daarbovenop komt er natuurlijk feest in de apres-techno iglo!

Oh, en op Sneeuwbal festival komt hoe dan ook echte sneeuw!

De sneeuw komt dankzij grote sneeuwmachines op de piste van het festival te liggen. Duik met je vrienden op de slee om in volle vaart naar beneden te glijden of trotseer samen de afdaling op een band. Adrenalinekick.... en flinke lachbui gegarandeerd!


Tickets

Zit Sneeuwbal festival nog niet in je winteroverlevingspakket? Tickets zijn 32,50 en verkrijgbaar viawww.sneeuwbalfestival.nl

 


Blijf via de Sneeuwbal Facebook op de hoogte van de verkoop, artiesten & sneeuwhoogtes! (www.facebook.com/sneeuwbalfestival)


Advertentie
Party Tips