Agenda

Sophisticated NYE

Sophisticated NYE
Info:
Datum: dinsdag 31 december 2013
Locatie: De Tuin
Plaats: Rotterdam - Nedeland
Stijlen: Classics, Club
Aanvang: 21:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 49,50
Deurprijs: € 60,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar


Sophisticated gaat weer enorm uitpakken bij hun New Years Eve party op 31 december 2013. Op de prachtige locatie De Tuin Van De Vier Windstreken zullen weer alle ruimtes gebruikt worden om een sensationeel event neer te zetten. Je kunt een luxe party verwachten met een hele dikke line-up en bijzondere verrassingen.

Er is bijvoorbeeld vertegenwoordiging van zowel de oude IT, met DJ Marcello, als van Lexion, met de bekende DJ Jose. Verder is vrijwel het gehele Get HiP team aanwezig met Charlie da Farma, TFX en Tony La Porte. Get HiP is het concept dat in zeer korte tijd enorm populair is geworden in Rotterdam en omstreken.

Ook DJ Laurenzo, die natuurlijk bekend is van de Vrijdagborrel en de zondagevents in de Tuin, is onderdeel van de line-up. En uiteraard zal Jelle V, de resident van Sophisticated, ook weer een dikke clubhouse set laten horen. Er komen nog een aantal mooie verrassingen die de komende weken geannonceerd zullen worden.

De kaartverkoop is inmiddels gestart op http://www.easyticket.nl/?event=yzih Zoals gebruikelijk zijn er een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar tegen een zeer gereduceerd tarief. Check de website voor de scherpste aanbieding! Ook VIP tafels zijn beschikbaar. Meer info op www.sophisticated.cc


Advertentie
Party Tips