Agenda

Spektrum NL

Spektrum NL
Info:
Datum: zaterdag 24 juli 2010
Organisatie: Patronaat
Locatie: Patronaat
Plaats: Haarlem - Nederland
Stijlen: Breaks, Drum & Bass, Dubstep
Aanvang: 23:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 10,00
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

 Drum 'n' bass liefhebbers hoeven niet de hele zomer te wachten, want er is een extra editie van Spektrum deze zomer! In de kleine zaal, dus geen XL, maar NL met een Nederlandse line-up, vol vette dnb en dubstep.

Als een grote zwarte zon komt Black Sun Empire de kleine zaal verduisteren. Gelukkig is er een soundtrack van dit epische schouwspel en daarvoor schakelt BSE moeiteloos tussen beukende dnb en dubstep, terwijl hun eigen producties volhangen met acid-achtige synths. Dit is samen met Noisia de Nederlandse crème de la crème en laat zich in het buitenland ook sterk gelden.

Sinister Souls komt voort uit het roemruchte Utreg Massive en begon als dnb duo. Door vinyl, CDJ en Ableton Live te koppelen konden ze al snel eigen producties afwisselen met andere tracks en was het mogelijk veel variatie in de sets te gooien. Dat bracht ze bij kaakslopende dubstep met een eigen geluid op 140 bpm.

Sektor, een van de drijvende krachten achter Spektrum, mocht natuurlijk niet ontbreken op deze editie, maar er is meer! Animalto, een van de verrassingen van de Haarlemse DJ Contest, is namelijk ook aan de line-up toegevoegd om iedereen er beestachtig van langs te geven met groffe breaks.


Advertentie
Party Tips