Agenda

Spread the Bass

Spread the Bass
Info:
Datum: zaterdag 10 december 2011
Locatie: Duycker
Plaats: Hoofddorp - Nederland
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 6,00
Deurprijs: € 8,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
Sektor
Mindmapper

Zaterdag 10 december zet Spread the Bass podium de Duycker weer in vuur en vlam met een nieuwe editie vol dikke drum and bass en jungle. Deze editie is de uit de UK en van LTJ Bukem’s label Goodlooking Records afkomstige internationale dj Madcap te gast en verwelkomen wij Sektor van Spektrum XL. Uiteraard zijn residents Mindmapper en Silvahfonk van de partij om het feest compleet te maken. Visuals van Wopwopwop nemen je deze avond mee op een muzikale reis en Drop! zorgt weer voor een sfeervolle lasershow. Daarnaast loopt er een partyfotograaf in de rondte en krijgen de 20 eerste bezoekers een klein presentje.

 

MADCAP

Spread the Bass is er trots op om dit mixwonder uit de stal van LTJ Bukem’s Goodlooking Records te mogen ontvangen op 10 december, Hoofddorp get rrrrrready for Madcap! Eliott Payne, oftewel Madcap, draait al sinds 20 jaar mee in de drum and bass scene. Al op 11 jarige leeftijd begon hij met het mixen van house & breakbeat en door te draaien op thuisfeestjes, lokale sporthallen en clubs nam zijn zelfvertrouwen achter de decks toe. Toen hij begon aan een baan in de lokale platenwinkel, Buzz Records, aangesloten bij DJ Pulse en het label Creative Wax label. Doordat hij daar promoters leerde kennen bezorgde dat hem boekingen in heel de UK. Al met al is Madcap niet te stoppen en zullen we van deze man nog heel, heel veel gaan horen!

 

SEKTOR

Naast Madcap is deze editie Rene Spaanderman, oftewel Sektor te gast. Sektor draait al heel wat jaren mee in de Nederlandse drum and bass scène en is naast dj de geestelijk vader / organisator van de Spektrum XL feesten in Haarlem en de Champion Sound avonden in Leiden. Rene heeft het podium in de jaren dat hij draait al mogen delen met een respectabel lijstje namen uit de scene waaronder: Pendulum, Andy C, Ed Rush & Optical, Teebee & Calyx, Goldie, LTJ Bukem, Noisia, Adam F, Aphrodite, Fresh, Bad Company en ga zo maar door. Verwacht een energieke set waar de vonken van af spatten en waar het onmogelijk stil staan bij blijft. Sinds eind 2010, begin 2011, is Sektor naast draaien ook bezig met het produceren van muziek.

Meer info is te vinden op www.spreadthebass.nl of volg Spread the Bass op Facebook

 (http://www.facebook.com/spreadthebass) of Twitter (http://www.twitter.com/spreadthebass)


Advertentie
Party Tips