Agenda

Star Warz invites Andy C

Star Warz invites Andy C
Info:
Datum: vrijdag 20 december 2013
Organisatie: Mr. M & One87
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgie
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 19,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Star Warz kan opnieuw terugkijken op een heel bijzonder jaar met verschillende uitmuntende parties als de Metalheadz night, 15 Years Virus Recordings & Soul:ution, de Tomorrowland stage en 10 Years of Exit Records. Stuk voor stuk onvergetelijke avonden die de geschiedenis boeken van Drum ‘n’ Bass halen. Voordat we dit jaar samen afsluiten op het XXL NYE event, hebben we nu eerst nog de President van Drum ‘n’ Bass op bezoek ...

 

Want deze keer stelt Star Warz u niemand minder dan Andy C voor. Hij brengt bovendien een exclusieve showcase met MC Youthstar.

 

In de wereld van de elektronische muziek, zijn er weinig grotere namen dan Andy C. Hij wordt beschouwd als één van de beste dj’s ooit. Deze oprichter van het grootse RAM Records wijdt nu al meer dan twee decennia van zijn leven volledig aan de muziek waar hij van houdt en vliegt week na week rond de wereld. Zijn opmerkelijke talenten verwierven hem de status van één van de meest iconische en belangrijkste figuren in de wereldwijde muziek cultuur.

Youthstar begon zijn carrière in Frankrijk met grote dj’s en bands als Elisa Do Brasil en Dirtyphonics met wie ook hij de wereld rondreisde. Ondanks deze enorme successen, besloot hij zich toch weer toe te leggen op een solo carrière en hij won meteen de award van  “Best Newcomer MC” op  de Drum ‘n’ Bass awards in 2011 and 2012. Hij begon ook te touren Hospital’s Camo & Krooked en later de RAM Records Loadstar formatie. En zo kwam Youthstar’s talent aan de oren van Andy C die nog maar enkele grote shows met hem deed op de grootste festivals ter wereld (zoals bijvb. Pukkelpop). Nu exclusief voor Star Warz brengen ze deze performance voor één keer naar een kleinere venue.

 

Twee DJ’s & twee MC’s die back2back de heetste Drum ’n’ Bass brengen, dat is New Deal! One87 en Hookerz combineren soliede mixen met een goed uitgekiende selectie van zowel nieuwe als  klassieke tunes die van hun sets allesbehalve een routine gig maken en die je gegarandeerd aan het bewegen brengen. En wat de deal nog aantrekkelijker maakt is dat de microfoon in de professionale handen wordt gelegd van nog twee veteranen: MC Nice en MC Mush. Zij zijn allemaal zwaar gemotiveerd om alles te geven wat ze in hun mars hebben. Ze zullen jullie van de friste dubs, beste mixen en geschiftste flows voorzien, het enige wat jullie nog moeten doen, is dansen, dat is de deal!

 

Deze twee fantastische Drum ‘n’ Bass formaties krijgen het gezelschap van groot talent uit België.

 

Eerst en vooral is er Vicelord die heel uiteenlopende DJ sets brengt en zijn publiek steeds probeert te verleiden met unieke combinaties en een heel energetische stijl van mixen op 3 decks. Hij is lid van het Oostendse Desc collectief, die al sinds 2001 feesten neerzetten en hij had het privilege om al op zowat alle grote events in België te spelen als Tomorrowland, Star Warz vs Daily Dubstep, Laundry Day, Stealth Bombers, Steam en vele anderen.

 

Van helemaal de andere kant van het land komt Tesla die ook op 3 decks draait en al mocht aantreden op  events als Radar, 10 Years Commercial Suicide, Conform, Cresst, Steam, … Daarnaast is hij de promotor van de in Leuven gebaseerde Deafinition nights.

 

Zoals steeds, heeft Star Warz weer een heel bijzondere avond voor jullie gepland: be there or be square!


Advertentie
Party Tips