Agenda

Star Warz presents Shogun Audio

Star Warz presents Shogun Audio
Info:
Datum: zaterdag 28 februari 2015
Organisatie: Mr. M & One87
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgie
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 19,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

 

Star Warz blijft hét event bij uitstek van alle leidinggevende Drum ‘n’ Bass labels ter wereld om hun talenten in België te komen voorstellen. Het is ook Tomorrowland’s uitverkoren event om Drum ‘n’ Bass te vertegenwoordigen op ‘s werelds beste festival. We denken dan ook dat de impact van Star Warz overduidelijk is. Na de vele, buitengewone avonden van ’s werelds grootste Drum ‘n’ Bass labels als Metalheadz, Ram Records, Virus Recordings, Critical Music, Exit Records en vele anderen, is het deze keer opnieuw de beurt aan Shogun Audio!

 

Sinds de oprichting in 2004 ontwikkelde Shogun Audio zich tot één van de meest invloedrijke labels in de dance muziek van vandaag. Gestuwd door oprichters Friction en K-Tee is het Shogun merk nu een allesomvattende en onstopbare Drum ‘n’ Bass mastodont die sommige van de meest adembenemende beats over het gehele bass spectrum en erbuiten, op de wereld loslaat. Hun motto: als het goede muziek is, laten we ze uitbrengen! Achter dit welvarende label zitten ook goed lopende events. De Shogun Audio sessies in de Londense Cable club en Brighton’s Digital staan synoniem met de beste avonden in het land en Europa. Op dit moment lopen er ieder jaar zo’n 40 Shogun events, zowel in de UK als aan de andere kant van de wereld, zover als Australië en Rusland maar ook Hongarije, Kroatië en Oostenrijk en nu dus ook België. Voeg daar nog de Shogun Audio Podcasts aan toe evenals hun shows op Ministry of Sound radio, Rinse FM en BBC Radio 1’s Drum ‘n’ Bass Show en het is duidelijk dat Shogun Audio over de hele wereld vertegenwoordigd is en niet meer te stoppen is.

2014, het jaar van hun 10de verjaardag, was een fantastisch jaar voor Shogun Audio.  Ze reisden de wereld rond ( en hielden ook halt op Star Warz aan het begin van het jaar om die speciale verjaardag te vieren) en brachten verschillende grensverleggende albums uit. De eerste featurde  ‘10 Years of Shogun Audio’  - een heel bijzondere en collectable release om hun 10de verjaardag in stijl mee te vieren. De tweede ‘Shogun Audio presents 2014’ met de zestien meest essentiële tracks van 2014 op het label. Een naadloze mix van Joe Ford die onder meer muziek bevat van Icicle's adembenemende album Entropy, Technimatic's debuut album Desire Paths en enkele klassieke re-releases als Rockwell's '1_2_3_4' & 'Sick of It All' evenals Friction’s eerste 'Vs' single. 'Shogun Audio Presents: 2014' trekt een lijn onder de eerste 10 jaar van het label en nu kijken ze weer uit naar de toekomst.

Naar de toekomst kijken is iets dat ze ook zullen doen op hun bezoek aan Star Warz op 28 februari.


Advertentie
Party Tips