Agenda

Star Warz XXL

Star Warz XXL
Info:
Datum: dinsdag 31 december 2013
Organisatie: Mr. M & One87
Locatie: ICC Ghent
Plaats: Gent - België
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 22:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 23,00
Deurprijs: € 29,00
Leeftijd: vanaf 15 jaar


Star Warz brengt op Oudejaarsavond een waanzinnige XXL editie naar het Gentse ICC. Ze stellen het publiek een heel uiteenlopende line-up voor die allerlei soorten  Drum ‘n’ Bass bevat en dit in twee zalen, vol gepakt met de grootste internationale namen en de meest in het oog springende Belgische talenten! Je mag je verwachten aan twee zalen, tot de nok gevuld met Drum ‘n’ Bass fans die de tijd voor hun leven hebben op de beste sounds van het moment. Twee zalen die uit hun dak zullen gaan, bij iedere nieuwe mix en rhyme, time after time.

 

Eén ding is zeker, als je een Drum ‘n’ Bass fan bent en je mist dit feestje dan zal je het je ongetwijfeld beklagen. Check de fantastische lijst van talenten die hun vetste en nieuwste dubplates zullen meebrengen voor ieders plezier en dit de hele nacht lang! Begin het jaar met een knal, begin  het op Star Warz XXL!

 

Room 1 zal exploderen op de sounds van Dub Phizix & Strategy. Dub Phizix heeft tracks uit op zowat alle meest gerespecteerde labels ter wereld als Exit, Soul:R, Metalheadz en vele anderen. Hun track ‘Marka’ met de vocalen van Strategy is één van de grootste Drum ‘n’ Bass hits ooit en sindsdien reizen ze samen de wereld rond.

 

Nog meer munitie wordt aangevoerd door Audio die zijn debuut album uitbracht op Virus Recordings en sindsdien ook vanop heel wat andere labels platen op het publiek afvuurde én Hamilton die exclusief op Andy C’s RAM Records werd getekend.

Het vuur wordt verder aangewakkerd door Ulterior Motive die op dit eigenste moment hun debuut album voor metalheadz aan het afwerken zijn na best-selling singles voor Subtitles en Commercial Suicide in 2012. We hopen dat je de hitte aankan want onze volgende artiest Annix zijn debuut album ‘Inception’ wordt omschreven als de meest veelbelovende underground release van het jaar.

De laatste internationale gasten in deze zaal zijn Technimatic, bestaande uit Technicolour & Komatic die het beiden al heel goed deden solo, maar het nu fantastisch doen als duo met releases op Critical en Viper recordings.

De Belgische delegatie in deze zaal wordt aangevoerd door een nieuw sound-system in de vorm van New Deal bestaande uit One87 en Hookerz, bijgestaan door MC Mush en MC Nice. Vier dubbele power in één act die je gegarandeerd van je sokken zal blazen.

Ze krijgen het gezelschap van Cedex & Underground, Meddik and Toxedelic – nu ook gekend als M&T, Phase en Wasp en drie heel sterke MC’s: DMC uit Nederland, Steams MC Mush en MC Mota van Rampage faam.

En voor wie dacht dat de tweede zaal dan wel zou moeten onderdoen voor de eerste, hebben we slecht nieuws. Deze zaal zal immers zeker niet minder krachtig uit de hoek komen dan de eerste.

Mefjus is een serieus gevaar uit de Oostenrijkse Drum ‘n’ Bass scene. Zijn furische produkties en samenwerkingen spreken voor zichzelf en kan je terug vinden in zowat alle neurofunk mixen die er bestaan. We gaan verder met June Miller die meteen werd opgemerkt door Loxy die hem op zijn tijdloze Cylon label tekende. Dit werd gevolgd door Ep’s op nog zo van die vooruitdenkende labels als Horizons, Deep Soul Music, Renegade Hardware en InnerActive.

Nymfo uit Amsterdam werd al twee keer uitgeroepen ‘Best Dutch DJ’. Hij is dan ook geen nieuwkomer in het genre maar wist zich recent wel bij de meest veel belovende te vestigen met zijn debuut album 'Characters' op Commercial Suicide. Laatste internationaal super talent hier is Mind Vortex die een vast deel is van de RAM Records crew en Ram events. Veel hoger kan je niet meer mikken!

Dat we ook heel wat talent in onze eigen achtertuin hebben, bewijst James Marvel met zijn releases op Ammunition Records. En ook Wontime & Scylla zullen een serieuse aanslag op je systeem doen als de Nanoprobes. The Nitwits zullen je dan weer terug in de tijd katapulteren met een klassieke Drum ‘n’ Bass set.

En het feest is nog niet voorbij want ook Station Earth, Qonflict en Subtronic and Brainz plannen aanvallen op je dansvermogen. Onze eigen Mental Forces vormt daarvoor zelfs een team met de Engelse Clarity. Daarbovenop krijgen alle artiesten in deze zaal de volle support van opnieuw drie leidinggevende MC’s: MC V, MC Nice & Tripple B.

 

Hou je dus maar klaar want deze party zal jou en dit Nieuwe Jaar in vuur en vlam zetten van bij het begin!

 


Advertentie
Party Tips