Agenda

Star Warz

Star Warz
Info:
Datum: zaterdag 2 maart 2013
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgie
Stijlen: Drum & Bass
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 19,00
Line-up:
Dillinja
Jubei
Ulterior Motive
Amit (Live act)
SP:MC (MC)
Goldie

Star Warz werd 12 jaar geleden gecreëerd door Mister M & One87 en het ontpopte zich razendsnel tot één van de best gesmaakte Drum ‘n’ Bass concepten ter wereld. Het geheim van het succes ligt in de uiterst kwalitatieve line-ups, opvallend artwork, een super locatie en geluid van de bovenste plank.

 

Star Warz is vaak het uitverkoren concept van leidinggevende labels voor hun label-nights en verjaardagen en het ziet ernaar uit dat ook het machtige Metalheadz maar niet genoeg kan krijgen van Star Warz. Dus, hier is hij opnieuw, superster Goldie die ons opnieuw zal leiden naar een legendarische Metalheadz avond.

 

Drum ‘n’ Bass zou nooit hetzelfde geweest zijn zonder zijn invloeden en de vele, getalenteerde artiesten die hij hielp door te breken. Hij is één van Star Warz’ favorieten en omgekeerd. Hij koos Star Warz uit om de lancering van de 15de verjaardag van het meest legendarische Drum ‘n’ Bass label ooit te vieren, trakteerde ons op een volledig ‘old skool editie’ en zette de Star Warz stage op Tomorrowland verschillende keren in vuur en vlam. Deze keer brengt hij alleen de allerbeste artiesten op Metalheadz mee.


Advertentie
Party Tips