Agenda

Sublunary

Sublunary
Info:
Datum: zaterdag 14 februari 2015
Organisatie: Club Poema
Locatie: Poema
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Minimal Techno, Techno
Aanvang: 23:55
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 10,00
Deurprijs: € 12,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Na vijf uitverkochte edities in Soest is het tijd om het wat groter aan te pakken. De Utrechtse techno tempel Poema vormt 14 Februari 2015 het decor voor een nieuw Sublunary event.

Verwacht een donkere, duistere clubavond met de beste minimal, deep tech house en dubtechno. Een nieuw geluid in Utrecht, met artiesten van de bovenste plank. Terwijl de beats door je lichaam dreunen en je oren verwennen zullen ook je ogen niets tekort komen met een aankleding die als eye-candy op je netvlies zal worden geprojecteerd.

Line-up:
// ONNO // extended set (Panorama Bar, Fusion Festival, Ushuaia Ibiza)
https://soundcloud.com/pulse-radio/onno-exclusive-mix-for-pulse
Deze Amsterdamse boy heeft als een van de weinige op zo'n relatief jonge leeftijd al zoveel internationaal succes bereikt. Met releases op labels als Upon.You, Moon Harbour en Get Physical kan hij op support rekenen van de allergrootste namen in de scene. Ook reist hij van Berlijn naar Ibiza, en van New York naar Miami om de dikste clubs te rocken met zijn killergrooves. 14 Februari bij ons, 'gewoon' in Utrecht, met een extra lange set! 

// JAMIE LIE A KWIE // (Toffler, Whoosah, Paradigm)
https://soundcloud.com/jamielieakwie/jamie-lie-a-kwie-warmup-300mph
Sinds wij Jamie hoorden spelen op een ADE feestje in de Undercurrent, zijn we vastbesloten dat we hem wilden strikken voor Sublunary Nights. Hij is een van de residents van de befaamde TOFFLER in Rotterdam. Zo stond hij daar onder andere al in de line-up met Seth Troxler en tINI. Ook bracht hij samen met Jeff Moore platen uit op Michel de Hey's label. Een alleskunner met enorm veel clubervaring, die garant staat voor een moddervette sound. 

// LUNA LUDMILA // (Sublunary, Studio 80, KRAFT)
https://soundcloud.com/blabla-music/bla-bla-podcast-027-luna
Als oprichter van Sublunary mag deze dame natuurlijk niet ontbreken. Dat ze haar mannetje staat tussen al het testosteron geweld in de underground scene heeft ze al vele malen bewezen. Ze speelde al op tientallen clubs en festivals door heel Nederland en is op productie gebied ook aan de weg aan het timmeren. Met in het verleden al een aantal succesvolle eigen avonden in de Poema, kan Luna niet wachten om weer terug te keren in haar favoriete club in Utrecht. 

// BLANKO // (Club Stalker, Een Zware Dobber)
https://soundcloud.com/sublunaryrecords/sublunary-podcast-by-blanko
Subtiele, sexy en swingende platen. Dat is wat je van Blanko kunt verwachten. Deze getalenteerde Haarlemmenaar zit sinds kort aangesloten bij het Utrechtse BAKON Bookings en sindsdien gaat het hard. Hij zal de avond op gepaste wijze inluiden.


Advertentie
Party Tips