Agenda

Sunday Matinee 24/24

Sunday Matinee 24/24
Info:
Datum: zondag 7 juni 2015
Organisatie: Age of Love
Locatie: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend - nog niet bekend
Stijlen: House
Aanvang: 00:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 10,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Het idee achter Sunday Matinee 24/24 is het feesten gedurende een heel weekend terug brengen, aangezien dat iets was dat wij Belgen tijdens de jaren ’90 zo vaak deden en iets is dat nu zoveel navolging krijgt in het buitenland. Na de eerste editie in mei, kunnen we gerust stellen dat heel wat mensen op zo’n initiatief zaten te wachten.  Charlatan liep vol van zaterdagnacht tot zondagnacht en alle dj’s gaven het beste van zichzelf. Zo veel dat het publiek er zelfs na 24 uren nog niet genoeg kon van krijgen.

Dus besloten we meteen een vervolg editie in te plannen. Die gaat van start zaterdagnacht om middernacht en duurt tot zondagnacht middernacht. Charlatan wordt daarbij opnieuw de ‘place to be’ voor 24 uur non-stop dansplezier.

Net als de vorige keer is de line-up om duimen en vingers bij af te likken. Dat is bovendien niet alleen op de muziek maar ook op de - aan ieder uur aangepaste - catering van toepassing.

Op de line-up staan Jack De Marseille van Wicked Music uit Frankrijk. Hij zette Decadance doorheen de jaren menig maal op zijn kop en het was maar wat tijd om hem nog eens naar Gent te halen. Hij krijgt het gezelschap van landgenoot en vinyl freak Jeremy Underground wiens liefde duidelijk bij de underground ligt. Verder ook nog het Berlijnse duo Frankey & Sandrino, voortrekkers van de nieuwe lading deep house sterren met releases op gewaardeerde labels als Innervisions en Drum Poet Community.

En uiteraard is ook de ‘creme de la creme’ van de Belgische scene erbij met Nathan Oye van Brüxsel Jardin, Sunday Matinee mentor en oprichter Red D van We Play House Recordings, Quincy van Age Of Love, de Gentse No Shit Like Deep formatie en Kong & Gratts van StuBru’s Playground en Ensemble.

 

Maak je klaar voor een mooie mix van puur Belgisch talent en enkele internationale house-meesters, oud en nieuw. De laatste man/vrouw op de dansvloer krijgt van ons nog een laatste drankje!


Advertentie
Party Tips