Agenda

Tegengas

Tegengas
Info:
Datum: zaterdag 23 april 2011
Organisatie: Elevation Events
Locatie: Monza
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: Deephouse, Minimal, Techhouse, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 12,50
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
 
Area 1: Boris Werner
  Lauhaus
  Efd
 
Slapfunk!: Randy Delmore
  Anil Aras
  Aurelio Luliano
  Firdjel Medar
Monza vindt nieuwe liefde!

Club Monza staat open voor nieuwe liefde(s). Techno, minimal en techhouse: de deuren van de populairste club van Midden Nederland staan wagenwijd open. Nog een beetje onervaren in deze liefde heeft Monza Elevation Events benaderd om samen het avontuur aan te gaan. Nieuwe events en nieuwe programmering!

Een terugkerend concept bomvol techno is geboren met Tegengas! Niemand minder dan Bart Skils, Julien Chaptalen 2000 and One namen al plaats achter de draaitafels. Op 5 maart volgt een nieuwe editie met live-acts van OleneKadar, Lützenkirchen en master of freaky techno Johannes Heil. Ook 9 april belooft een knallende avond met Warren Fellow, Joseph Capriati en een live-act van Nederlands’ trots Egbert! De liefde zit diep: op 23 april een vijf uur durende housytechnoset van Boris Werner en Lauhaus. 

Naast Tegengas vinden er nog meer events plaats om bij uit je plaat te gaan. Zo brak André Galluzzi afgelopen zaterdag nog de tent af. Om 06.00 uur nog een beukende drukte in de Monza: het moet niet gekker worden! Meer grote internationale helden zullen in de voetsporen van Galluzzi treden…
Met oa: Johannes Heil, Lützenkirchen en OleneKadar
Boven zaal hosted by Boze Buren
 
 
Met oa: Joseph Capriati, Egbert (live) en Warren Fellow
 
Boris Werner &Lauhaus 5 hour set

Bovenzaal hosted by Slapfunk

Techno verovert club Monza!
5 maart, 9 en 23 april: bethere!


Advertentie
Party Tips