Agenda

Terug Naar Toen Oud&Nieuw

Terug Naar Toen Oud&Nieuw
Info:
Datum: zaterdag 31 december 2011
Locatie: nog niet bekend
Plaats: nog niet bekend - nog niet bekend
Stijlen:
Aanvang: 22:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 25,00
Deurprijs: € 30,00
 Terug Naar Toen 2011-2012 OUD EN NIEUW! 5 yr anniversary!


Ook dit jaar gaat TNT weer van jaar naar jaar en pakken we weer absurd uit voor het gekste en gezelligste Oud en Nieuw feestje van Amsterdam! Dit wordt het 5de jaar dat TNT oud en nieuw viert met jullie!

Dit jaar wel een hele bijzondere locatie: Het Werkteater! Werkteater?!?!?! zal je misschien denken, maar ook deze locatie in Amsterdam-Oost is helemaal Terug Naar Toen! Want weet je nog toen KOPSPIJKERS bestond en DIT WAS HET NIEUWS nog leuk was op TV!?!?! Deze programma's werden in het Werkteater opgenomen!  In dit Prachtige oude Theater pakken we natuurlijk uit zoals je van ons gewend bent met oud en nieuw!

 

We gaan de samenwerking aan met classicshelden van de beste classicsfeesten dit jaar:

Rob Boskamp van 90's en Zer00's (Hotel Arena) en We all love 80s en 90s (Panama) staat garant voor de beste tracks uit zijn lange draaicarriere. Rob Boskamp is de GODFATHER van alle classicsdj's en laat nog eens zien waarom hij na 30 jaar draaien nog steeds de beste is.

Vrienden van “TURN UP THE BASS” lenen ons MARIEK FANATIEK uit! Deze lieve dame zorgt voor alle handjes de lucht in zoals zij dat zo vaak voor elkaar krijgt tijdens de vele oldschool feestjes in o.a. De Panama en de HMH!

Maar je kan natuurlijk ook niet zonder je Terug Naar Toen Residents! Gino Christiano & Jordy Lopez draaien back2back de bekende TNT hits die je niet mag missen tijdens oud en nieuw. Kers op de taart is eclectische topdj Hitmeister D die tijdens TNT koninginnenacht en dag al bewezen heeft classics net zo makkelijk te kunnen mixen als house!

Al buiten adem??!

Maar er is nog meer: de Tweede zaal staat zoals je gewend bent in het teken van oldschool hiphop, R&B, disco en andere black music en de 2 jonge jongens die het vorig jaar oud en nieuw en afgelopen koninginnenacht hebben GEROCKT zijn Rob Black en Lucash. Samen brengen de jonkies mooie oude plaatjes die je zwoel tegen elkaar aan laten schuren of gewoon keihard springen laten springen op HiphopHooray!

Wat?!?!? nog meer?!?!?

Terug Naar Toen viert voor het 5de jaar op rij oud en nieuw met jullie en deelt daarom uit....

De entreekaarten kosten maar € 25,- ! Elk jaar waren we genoodzaakt om 40,- te vragen in de vvk... en dit jaar doen we wat TERUG voor onze trouwe fans. Nu is zelfs de prijs Oldschool! Omdat de kaarten zo goedkoop zijn en we elk jaar ruim van te voren uitverkocht zijn kan je NU snel je kaarten op WWW.TERUGNAARTOEN.COM kopen (Er zijn er maar 600 beschikbaar!)!

Een gewaarschuwd mens telt voor 2, dus bel meteen je vrienden op en vraag je moeder of je extra lang buiten mag spelen met vuurwerk, want Terug Naar Toen gaat door tot 5 uur !

 

IN HET KORT!

Terug Naar Toen (T.N.T.) Oud & Nieuw 2011-2012

datum: Zaterdag 31-12-2011

Locatie: Werkteater, Oostenburgergracht 75, Amsterdam

Tijd: 22.00 – 05.00

Line up: Rob Boskamp, Hitmeister D, Mariek Fanatiek, Gino Christiano, Jordy Lopez, Rob Black & Lucash

VVK prijs: € 25,-

info: www.terugnaartoen.com of www.facebook.com/terugnaartoen

OJA: Natuurlijk de beste 80s en 90s de hele avond!


Advertentie
Party Tips