Agenda

Terug Naar Toen

Terug Naar Toen
Info:
Datum: zaterdag 5 november 2011
Organisatie: Mother Music
Locatie: Club Home
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00
Voorverkoop: € 9,50
Deurprijs: € 12,50
Leeftijd: vanaf 21 jaar

 Terug Naar Toen....Visuals Overal! 5 November in Club Home Amsterdam

 

De opening van Terug Naar Toen in de Home was zoals het hoort te zijn op een huisfeestje: gezellig, intiem, een beetje fout en vooral heerlijk aangeschoten. In de keuken staat ook deze keer weer alles vol op het vuur en de HitKoks voor deze keer zijn: DVDJs OFF THE WALL. Deze gasten spinnen met de allerbeste clips en laten je hitjes horen en ook zien op 20 beeldschermen! Daarnaast is de enige echte Hitjesgooier weer terug in NL: Hitmeister D. Internationale Superster Dj, Fulltime Mooie Man en hij heeft alle muziek van TNT nog destijds meegemaakt.... Als laatste de enige echte resident van TNT; Gino Christiano. Alleen hij is gestoord genoeg om je echt dat oude vertrouwde TNT gevoel te geven want geen enkele hit schuwt hij. Dus meisjes: vraag je plaatje bij de beste man aan, en hij draait m sowieso voor je! We willen hier niets minder dan MEEGILLEN!

 

De Huiskamer verwelkomt je als je binnenkomt met niks minder dan De KARAOKE van Showmeister Dick! Afgelopen keer ging het dak er weer af en deze keer gaan we er minimaal 20 decibel en 2 flessen vodka extra overheen.Daarnaast natuurlijk weer ouderwets Gameplezier met Duckhunt en Mario Bros op de Nintendo en MarioKart en Streetfighter op de SuperNES.

 

Op zolder is deze maand SMILE, dus dit betekent: licht laag, rookmachines aan, lasers en blacklights uit de kast en een boel lichtgevende smileys om je heen en RAVEN! In Deze zaal niets anders dan oldskool house door een LEGENDE op house gebied: BRIAN S. Deze DJ kennen we van onze jeugdige uitstapjes naar de escape tijdens de legendarische RUSH avonden en nog eerder heeft Brian het vak geleerd in de It van niemand minder dan DJ JEAN.... en hiernaast zetten we Amsterdam's kleinste DJ maar met een groot house-hart: MIKE SCOT!

 

Dus in het kort: Zingen en Gamen in de huiskamer, Raven en trippen op zolder en keihard meezingen in de Hitkeuken. En natuurlijk alles in de T.N.T. Jaren 80 en 90 stijl!

 

Kortom, weet jij nog toen jij je eerste kus kreeg, Rick Astley nog in de Top 40 stond en je voor het eerst op je op vakantie ging zonder je ouders? Dat gevoel is Terug Naar Toen!

Elke 1e Zaterdag van de maand in Club Home in Amsterdam

Evenement:      Terug Naar Toen (T.N.T.)

Datum:             Zaterdag 5 November 2011
Tijd:                
23.00 – 05.00 uur
Stijl:               
De allerbeste 80’s & 90’s knallers

DJ’s:                 DVDJs Off The Wall, Hitmeister D, Gino Christiano, Brian S, Mike Scot, MC Melly the Belly

Style:               Trek je favoriete 80’s/90’s outfit aan!

Entree:             VVK 9.50 / Deur 12.50 of gewoon 19.95 gulden

Min. Leeftijd:   21 jaar

Locatie:            Club Home| wagenstraat 3 (bij rembrandtplein) |

Website:          www.terugnaartoen.com & www.nachtzusters.com

Info:                Info@nachtzusters.com


Advertentie
Party Tips