Agenda

The Incrowd Ignites

The Incrowd Ignites
Info:
Datum: zaterdag 21 september 2013
Organisatie: The Incrowd
Locatie: De KERK van Hotel Arena
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Techhouse, Techno
Aanvang: 22:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 14,00
Deurprijs: € 22,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Op zaterdag 21 september gaan we terug naar waar het allemaal begon voor The Incrowd; Hotel Arena Amsterdam. En hoe! Paolo en Mr Milano hebben niemand minder dan REMY, de onbetwiste nr. 1 techno DJ van Nederland, gevraagd de kerkzaal naar de allerhoogste dance sferen te tillen. Natuurlijk zijn de mannen zelf ook van de partij en zal daarnaast ook vriend van de show, DJ Billy Mason, acte de présence geven.
Maar dat is nog lang niet niet alles: The Incrowd zal vanaf dan elke derde zaterdag van de maand flink uitpakken in deze meest sfeervolle club van Amsterdam. Naast de vaste waardes Paolo en Mr Milano, altijd één grote (internationale) DJ passend bij The Incrowd en we zorgen er altijd voor dat 'The Incrowd Feeling' en het concept doorslaggevend blijft. We danken Club NL uit de grond van ons hart voor de meer dan fantastische samenwerking van de afgelopen 2 jaren en vinden het tijd om verder te gaan; "on to the next level". 
Hotel Arena is de afgelopen maanden flink aangepakt met een compleet nieuwe, 'state of the art' licht - en geluidsinstallatie en zal de komende tijd verder investeren. De club gaat terug naar zijn oude essentie: een topclub in Amsterdam waar je elk weekend een super avond uit kunt beleven. En jullie eigen INCROWD staat vooraan!
De ticket sale is vanaf nu gestart via www.theincrowd.nl en wil je meer informatie over bijvoorbeeld onze VIP table service of over één van de super leuke combinaties 'eten - clubben - slapen', mail ons dan via info@theincrowd.nl.


Advertentie
Party Tips