Agenda

The Sound of Belgium: Vinyl Only Tour

The Sound of Belgium: Vinyl Only Tour
Info:
Datum: zaterdag 15 oktober 2016
Organisatie: Age of Love
Locatie: H2O Club
Plaats: Perq - Belgiƫ
Stijlen: 90s, House, Techno, Trance
Aanvang: 23:00
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 10,00
Deurprijs: € 12,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
 
2nd: Quincy
  Marko
  CP
  Phi-Phi
 
Main: Vince
  Johan
  Olivier Pieters
  Laurent Top

‘The Sound of Belgium’ is een documentaire van Jozef Devillé die op zoek ging naar de spirit van een natie en de geschiedenis van België’s elektronische muziek en de mensen die erop dansten schetst  of hoe een klein land in het hart van Europa een uniek geluid ontwikkelde en zich zo op de wereldkaart plaatste. De film kende een ongehoord succes en werd al in vele zalen over het hele land vertoond en verschillende keren op nationale zenders uitgezonden.

 

De beste manier om dit verhaal te blijven vertellen en te herbeleven is uiteraard op de dansvloer. Dit verhaal werd aan het begin van het jaar gelaunchet met een exclusieve en nooit geziene club tournée op 4 verschillende data in 4 verschillende clubs. De tour was zo’n succes dat hij nu op algeme aanvraag terug is en deze keer worden de begindagen helemaal gerespecteerd want alle dj’s zullen zuivere vinyl sets spelen. Die pareltjes waar zo naar gezocht werd en die het begin van de new beat en vroege house en trance klassiekers inluiden en bepaalden.

 

De tweede party gaat deze keer door in de H20, vlakbij de Franse grens van waar ze heel wat fans van elektronische muziek aantrekken sinds de jaren ’90. De club viert op dit moment hun 20ste verjaardag en bovendien is het het laatste jaar dat H20 open zal zijn. Het wordt dan ook een hele grote bijeenkomst van muziekfans want al hun huidige en vroegere residents werden op één line-up verzameld in de grote zaal: Laurent Top, Johan, Vince, Laurent Warin en Brandy zullen allemaal van de partij zijn. Ze krijgen het gezelschap van Olivier Pieters en Jozef Devillé die de documentaire regisseerde. In de tweede zaal vieren zowel CP als Phi Phi hun verjaardag en ze hebben aan Marko en Quincy gevraagd om te komen delen in de feestvreugde. Ze hopen dat jij dat ook zal doen.


Advertentie
Party Tips