Agenda

TIKTAK NYE HEINEKEN MUSIC HALL AMSTERDAM

TIKTAK NYE HEINEKEN MUSIC HALL AMSTERDAM
Info:
Datum: woensdag 31 december 2014
Organisatie: Enter Dexter
Locatie: Heineken Music Hall
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Eclectic
Aanvang: 21:30
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 56,50
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Het bekendste (eclectische) Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Zoetermeer als Amsterdam plaatsvindt. Het Silverdome in Zoetermeer, bekend van de vele succesvolle dance-events georganiseerd door o.a. ID&T en B2S, wordt het tweede paradepaardje van TIKTAK. Een immense locatie met een arena-achtige look & feel, midden in Zuid-Holland, die gemaakt is om te knallen! In Amsterdam wordt de Heineken Music Hall opnieuw de uitvalsbases voor het spektakel.

Organisatoren EA-event en Dexter geven te kennen dat ze de combinatie TIKTAK & NYE zien als de perfecte match en willen dan ook graag de trend voortzetten in de aankomende jaren. Met twee uitverkochte edities in de Heineken Music Hall zijn de eerste stappen gezet en nu, met de toevoeging van een nieuwe locatie, is het tijd voor de volgende stap.

De populariteit van de cross-over sound blijft door heel Nederland én ver daar buiten onverminderd toenemen met acts als The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Mc Sef. Samen met TIKTAK stonden ze aan de wieg van het succes. Zij staan garant voor de typische high energy cross-over sound, tijdens Oud & Nieuw natuurlijk vol TIKTAK hits: een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, EDM en meer.

Check de vernieuwde TIKTAK website voor alle informatie en belangrijke updates.

Kaarten verkrijgbaar via: www.tiktaknye.com

 


Advertentie
Party Tips