Agenda

TIKTAK NYE SILVERDOME ZOETERMEER

TIKTAK NYE SILVERDOME ZOETERMEER
Info:
Datum: woensdag 31 december 2014
Organisatie: Enter Dexter
Locatie: Silverdome
Plaats: Zoetermeer - Nederland
Stijlen: Eclectic
Aanvang: 21:30
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 44,95
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Het bekendste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland wordt dit jaar nog groter met de toevoeging van een extra locatie. Meer dan 14.000 bezoekers worden verwacht op TIKTAK tijdens de aankomende jaarwisseling, die zowel in Zoetermeer als Amsterdam plaatsvindt. Het Silverdome in Zoetermeer, bekend van de vele succesvolle dance-events georganiseerd door o.a. ID&T en b2s, wordt het tweede paradepaardje van TIKTAK deze avond. Een immense locatie met een arena-achtige uitstraling, midden in Zuid-Holland, die klaar ligt om uit elkaar getrokken te worden! 

Organisatoren E&A Events en Enter Dexter geven te kennen dat ze de combinatie TIKTAK & NYE zien als de perfecte match en willen dan ook graag de trend voortzetten in de aankomende jaren. Met twee uitverkochte edities in de Heineken Music Hall in Amsterdam zijn de eerste stappen gezet en nu, met de toevoeging van het Silverdome, is het tijd voor de volgende stap. 

De populariteit van de cross-over sound blijft door heel Nederland én ver daar buiten onverminderd toenemen met acts als The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef. Samen met TIKTAK stonden ze aan de wieg van het succes. Zij staan garant voor de typische high energy cross-over sound, tijdens Oud & Nieuw natuurlijk vol TIKTAK hits: een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, edm en meer. 

Zoals eerder al vermeld heeft de top van de Nederlandse eclectische DJ scene te kennen gegeven aanwezig te zijn tijdens het debuut van TIKTAK in Silverdome. Naast de The Partysquad, FeestDJRuud en The Flexican & Sef zullen ook Vato Gonzalez ft. MC Tjen, Dirtcaps, GirlsLoveDJs, Sem Vox en Geza Weisz & Manuel Broekman ervoor zorgen dat de avond een groot spektakel stuk gaat worden. 

Check de vernieuwde TIKTAK website voor alle informatie, ticketverkoop en belangrijke updates!

Early Bird: € 34,95 ex. commissie 
Regular: € 44,95 ex. commissie
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.tiktaknye.com


Advertentie
Party Tips