Agenda

TOFFER PRESENTS NINA KRAVIZ

TOFFER PRESENTS NINA KRAVIZ
Info:
Datum: zaterdag 9 augustus 2014
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Chicago, Detroit, House, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
Nina Kraviz

Op zaterdag 9 augustus mogen we de Siberische technomuze Nina Kraviz in de tunnel ontvangen! Als zangeres, producer en DJ is ze een van de meest invloedrijke verschijningen binnen de hedendaagse underground scene.

LINE UP ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nina Kraviz [Rekids / трип, RU]
https://soundcloud.com/platform/boiler-room-berlin-nina-kraviz

TOFFLER PRESENTS ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Nina Kraviz vertegenwoordigt het hele pakket. Sinds haar doorbraak met uit het oog springende releases op het label Underground Quality is ze een van de meest essentiële leden geworden van de Rekids familie. Op Rekids releaste ze inmiddels een imposante serie aan EP’s en een persoonlijk debuutalbum. Eén van haar meest smaakmakende releases is toch wel ‘Ghetto Kraviz’ waarmee ze zich in 2012 één klap op de kaart zette. Als liefhebber en verzamelaar van vinyl kwam voor haar een droom uit met de release van deze track op het legendarische Dance Mania label.

YouTube – Nina Kraviz – Ghetto Kraviz
https://www.youtube.com/watch?v=605bwlAz_iQ 

Haar muziek kenmerkt zich door hypnotiserende en sensuele kwaliteiten, waarbij ze bekend staat om haar eigen stem als instrument te gebruiken. Er zit iets in Nina’s muziek dat zich onderscheid van de rest, een intimiteit en eerlijkheid en altijd uniek en creatief. Met een passie voor house en techno, die tot ver terug gaat in haar beginjaren als journalist, is Nina Kraviz vooral en eerst een echte DJ en verankerd in de wortels van haar eerste liefde: Chicago House en Detroit Techno. Haar honger om diep te graven in de archieven van House & Techno zorgt ervoor dat haar sets perfect balanceren tussen muziek van toen en nu. Dit unieke geluid en deze compromisloze houding heeft er inmiddels toe geleid dat Nina Kraviz een van de meest gevraagde artiesten in de wereld is. Zo trad ze op tijdens Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings en meer. Ook vergaarde ze een residentie tijdens Richie Hawtin’s populaire ENTER avond op Ibiza in Club Space en treedt ze regelmatig op in clubs als Berghain, Fabic en The Warehouse Project.

Soundcloud – Boiler Room Berlin – Nina Kraviz
https://soundcloud.com/platform/boiler-room-berlin-nina-kraviz

Nina Kraviz is niet te stoppen, getuige haar recente projecten met remixes voor DVSl en Dance Mania’s legendarische Parris Mitchell. Ook zit er een nieuw album aan te komen waar we allemaal met smart op zitten te wachten.

Laat je zaterdag 9 augustus muzikaal opvoeden door de fabuleuze skills en performance van deze heldin uit het Oosten tijdens TOFFLER PRESENTS NINA KRAVIZ [REKIDS | трип , RU]!

TICKETS ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

€ 15,- // presale only

Reguliere VVK start woensdag 30 juli om 20:00 uur via www.toffler.nl/tickets

INFO ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Open 23:00 - 06:00

TOFFLER
http://www.toffler.nl/
Weena Zuid 33
Rotterdam


Advertentie
Party Tips