Agenda

TOFFLER NYE

TOFFLER NYE
Info:
Datum: zaterdag 31 december 2016
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 01:00
Einde: 13:00
Voorverkoop: € 25,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Na wederom een geslaagd jaar voor TOFFLER met een hoop hoogtepunten en een geslaagd 5-jarig jublieum is het tijd om 2016 goed feestend af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden tijdens TOFFLER NYE! Met onze vertrouwde Rotterdamse artiesten Benny Rodrigues, Michel de Hey, Joey Daniel en Sandeep gaan wij knallend het nieuwe jaar in!

TOFFLER is tijdens Oud & Nieuw maar liefst 11 uur geopend. De deuren zullen om 01:00 middernacht openen en sluiten om 12:00 in de middag. Zowel Benny Rodrigues als Michel de Hey zullen jullie vermaken met een uitgebreide 4-uur durende set en ook Sandeep en Joey Daniel komen hun kunsten vertonen.

Wij hebben in 2016 zowel nationale als internationale helden mogen verwelkomen in de tunnel en daar blikken wij graag op terug. Artiesten als: Marco Carola, Loco Dice, Sven Vath, Alan Fitzpatrick, Tommy Four Seven, Erick Morillo, Pan-Pot, Klangkarussell, Mind Against, Benny Rodrigues, Nicole Moudaber, Monoloc, Blawan, Gary Beck, Ben Sims, Harvey McKay, Cuartero, Michel de Hey en niet te vergeten onze Rotterdamse locals als Sandeep, Joey Daniel, Nino& Frankie, Jeff Moore en Goodlife hebben ervoor gezorgd dat 2016 niet onopgemerkt voorbij ging in de tunnel.

Niet alleen dankzij de artiesten is 2016 een succesvol jaar geweest voor TOFFLER. Ook ons trouwe publiek heeft ervoor gezorgd dat alle avonden zo’n succes waren. Onze speciale dank gaat dan ook uit naar al jullie support. Ons team kijkt uit naar 2017, maar niet voordat wij 2016 op de juiste manier afsluiten in onze vertrouwde tunnel.

Hopelijk zien wij jou dus 31 december 2016 in de tunnel en vier jij de jaarwisseling samen met Benny Rodrigues, Michel de Hey, Joey Daniel en Sandeep tijdens TOFFLER NYE! Kaarten zijn alvast verkrijgbaar voor 25,- via www.toffler.nl/tickets.


Advertentie
Party Tips