Agenda

TOFFLER PRESENTS ALAN FITZPATRICK

TOFFLER PRESENTS ALAN FITZPATRICK
Info:
Datum: vrijdag 21 november 2014
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
Alan Fitzpatrick

Vrijdag 21 november komt de Britse DJ en producer Alan Fitzpatrick naar TOFFLER! Vooral bekend van zijn releases op het Drumcode label van Adam Beyer en zijn optredens op Awakenings komt hij een heerlijke technoset weggeven.

LINE UP ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Alan Fitzpatrick [Drumcode, UK]
https://soundcloud.com/alanfitzpatrick/alan-fitzpatrick-awakenings-uk-special-190414-download

TOFFLER PRESENTS ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Alan Fitzpatrick is een van de meest erkende techno artiesten van dit moment. Sinds 2008 is hij bezig om zichzelf op te werken naar de top en nu is het hem gelukt om een hoge status te verkrijgen als wereldwijd gerespecteerde DJ en producer. Binnen de techno scene heeft hij een muzikale niche aan weten te snijden voor zichzelf met releases als ‘The Tetra’, ‘In The Beginning’, ‘Always Something For Nothing’ en ‘Skeksis’. Door zijn levendige, originele en inventieve producties heeft Alan Fitzpatrick zichzelf in de laatste zes jaar weten te karakteriseren tot wie hij op dit moment als artiest is.

YouTube – ‘Alan Fitzpatrick – Skeksis [Drumcode]’
https://www.youtube.com/watch?v=YssqOe0wlQU 

Afgelopen jaar kwam hij op de proppen met met een breder palet aan geluid met releases voor labels als ‘My Favourite Robot’ en ‘Quartz Records. Hiermee liet hij ok in staat te zijn een meer dieper geluid met de roots meer in de house dan techno te kunnen ontwikkelen. Echter zijn geluid wat van het label ‘Drumcode’ komt is met name het werk waarmee zijn reputatie zo is gegroeid. Zijn producties hebben voor hem deuren geopend naar optredens over de continenten over de hele wereld, als Europa, Nood-Amerika, Azië en Zuid-Amerika. In de tussentijd is hij altijd tot de kern blijven behoren van Drumcode, waarmee hij onder andere optreed tijdens showcases tijdens ADE en Miami conferenties. Ook in Nederland behoort hij inmiddels tot een van de stamgasten van de populaire Awakenings events.

Soundcloud – ‘Alan Fitzpatrick @ Awakenings Festival Day 2’
https://soundcloud.com/awakenings/alan-fitzpatrick-at-awakenings-19-04-2014 

Maak je borst dus maar nat, want vrijdag 21 november is het tijd voor een stevige technoset van Alan Fitzpatrick in de tunnel tijdens TOFFLER PRESENTS ALAN FITZPATRICK (DRUMCODE, UK)!

https://www.facebook.com/events/841960759170749

Advertentie
Party Tips