Agenda

TOFFLER PRESENTS CLAPTONE

TOFFLER PRESENTS CLAPTONE
Info:
Datum: zaterdag 12 december 2015
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Nu Disco
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
Bas Roos
Claptone

Onlangs het langverwachte album ‘Charmer’ van Claptone uit op Exploited en zaterdag 12 december komt de Berlijnse DJ en producer langs in Toffler voor de wereldtour van dit album! 

Nadat hij al wereldwijd grote hits scoorde met tracks als ‘No Eyes’, ‘Wrong’, ‘Cream’ en ‘Another Night’ kwam Claptone onlangs op de proppen met zijn debuutalbum ‘Charmer’. Het album werd uitgebracht op zijn eigen Exploited label en bevat o.a. tracks als ‘Dear Life’ waarmee de Duitser een melodieus en verfijnd geluid laat horen en veelvuldig in samenwerking met getalenteerde vocalisten.

Youtube – ‘Claptone ft. Jaw – Dear Life’

www.youtube.com/watch?v=2nnSBhhjP8c

Zijn sets bevatten naast zijn eigen producties een gevarieerde mix van house en disco waarbij hij altijd de aandacht op zich gericht weet te houden tijdens zijn optredens. Dit wist hem al te brengen op grote festivals als Melt, Ultra Music en Mysteryland. Ook werd hij een half jaar geleden gevraagd om een speciale ‘Essential Mix’ samen te stellen voor het welbekende BBC Radio 1.

Soundcloud – ‘Claptone – BBC Radio 1 Essential Mix’

www.soundcloud.com/claptone/claptone-bbc-radio-1-essential-mix

Samen met support door de getalenteerde Rotterdammer Bas Roos die onlangs een EP uitberacht met Prunk op zijn PIV Records en het kersverse duo Your Locals belooft dat een heerlijke avond te worden tijdens TOFFLER PRESENTS CLAPTONE (EXPLOITED, GER)!

 

INFO     

Tickets presale // € 10,-  www.toffler.nl/tickets

Open: 23:00 - 06:00

FACEBOOK

www.facebook.com/events/505790189589143

TOFFLER
Weena Zuid 33, Rotterdam

Websitewww.toffler.nl
YouTubewww.youtube.com/tofflerrotterdam
Instagramwww.instagram.com/alvintoffler


Advertentie
Party Tips