Agenda

Toffler presents DJ RUSH

Toffler presents DJ RUSH
Info:
Datum: vrijdag 24 februari 2017
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen:
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 13,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
Rush

Isaiah Major, beter bekend als DJ RUSH, komt vrijdag 24 februari naar TOFFLER! Na zijn weergaloze afsluitende set op Toffler festival 2016 is hij meer dan welkom om zijn kunsten te komen vertonen in onze club.

De Amerikaanse DJ en producer maakt al sinds de vroege jaren ’90 muziek en was onder andere verantwoordelijk voor techno klassiekers als ‘Mutha Fucking Bass’ en ‘Get On Up’. Nadat Rush zijn geboorteplaats Chicago had ingeruild voor Berlijn, maakte zijn carrière een enorme sneltreinvaart. Niet alleen zijn DJ skills maar ook zijn geproduceerde liedjes zoals ‘I Believe’ hebben een grote invloed gehad op de internationale scene.

Soundcloud: DJ Rush @ Golden Gate, Napoli (12-03-2016)

www.soundcloud.com/international-talent/dj-rush-it-club-nights-golden-gate-napoli-it-12032016

Rush combineert alle muziekstijlen waar hij van houdt. Dit is dan ook wat hem typeert als een van de meest veelzijdige DJ’s ter wereld. Hij heeft al ontelbaar veel clubs en events weten te veroveren en heeft ook eigen stages gehost op bekende festivals als Tomorrowland, Dance Valley, Summer Spirit en natuurlijk Toffler Festival 2016. Daarom kunnen wij niet wachten tot hij 24 februari op komt treden in de tunnel!


Advertentie
Party Tips