Agenda

Toffler presents John Digweed (Bedrock, UK)

Toffler presents John Digweed (Bedrock, UK)
Info:
Datum: zaterdag 20 augustus 2016
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Techhouse, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 13,00
Deurprijs: € 15,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
John Digweed
C-Jay

Bedrock labeleigenaar John Digweed komt zaterdag 27 augustus zijn kunsten vertonen in de tunnel! Hij wordt gezien als één van de meest ervaren DJ’s in de scène en onderscheidt zichzelf al jaren met zijn unieke progressieve geluid.

 

Begonnen als DJ in Engeland maar tegenwoordig wereldwijd actief op de grootste festivals en in de grootste clubs ter wereld. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij ervoor gezorgd dat zijn naam gegrift staat in de dance muziek geschiedenis. Zowel als DJ als producer heeft hij zijn stempel gedrukt en hebben DJ’s als Danny Tenaglia, Underworld en New Order remixes gemaakt van zijn producties. Verder heeft John Digweed ook het befaamde ‘Bedrock’ label opgericht dat al jaren garant staat als een platform voor artiesten. Het label heeft voor veel underground artiesten een belangrijke rol vervuld in hun carrière waaronder Danny Howells, Jimmy van M, Chris Fortier en Phil Thompson. Wanneer een track wordt gereleased op ‘Bedrock’ staat er direct een wereldwijde stempel op wat staat voor kwaliteit, genialiteit en oprechtheid. Artiesten als Steve Lawler, Guy Gerber, Christian Smith, Guy J brachten hun producties uit op het label en ook brachten John Digweed en Nick Muir onder hun gezamenlijke artiestennaam ‘Bedrock’ meerdere succesvolle releases uit.

 

YouTube: John Digweed & Nick Muir – Track For Life (Original Mix) [Bedrock]

www.youtube.com/watch?v=zzWg4CZf-IU

 

Ondanks zijn drukke agenda weet John Digweed genoeg tijd vrij te maken voor de ‘Bedrock’ avonden in Engeland. Zo heeft hij o.a. residenties in de Londense club  ‘Heaven’ en ‘Ministry of Sound’. Ook kwam onlangs zijn zeer goed ontvangen mixcompilatie ‘Live In Montreal’ uit.

 

Soundcloud: John Digweed – Live in Montreal Minimix 1

www.soundcloud.com/bedrock_rec/john-digweed-live-in-montreal-minimix-1

 

John Digweed is er klaar voor om zijn magie in de tunnel te verspreiden tijdens TOFFLER PRESENTS John Digweed (BEDROCK, UK) waarbij hij support krijgt van de Nederlandse DJ en producer C-Jay.


Advertentie
Party Tips