Agenda

TOFFLER PRESENTS LEFTWING & KODY (OFF RECORDINGS, UK)

TOFFLER PRESENTS LEFTWING & KODY (OFF RECORDINGS, UK)
Info:
Datum: zaterdag 31 mei 2014
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: House, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Leftwing & Kody komt naar onze befaamde ondergrondse tunnel! In 2012 bestormde dit duo de house scene met releases op Off Recordings en Exploited waarmee ze de internationale hitlijsten behaalden en dat hen optredens door heel Europa bezorgde.

 

Met een infectieus geluid dat swingende hi hats en meesterlijk ingespeelde basslines voortbrengt, bereikte het Engels duo Leftwing & Kody met succes de Beatport charts. Met EP’s als ‘Bump & Flex’ op Off Recordings in 2012 en ‘Get Down’ ontvingen ze support van artiesten als Loco Dice, Jimmy Edgar, Huxley, Laurent Garnier en Dusky. De track ‘You Were’ knalde er vorig jaar direct uit als zomerhit uit die op menig dansvloer te horen was.

 

Youtube – ‘Leftwing & Kody – You Were’

https://www.youtube.com/watch?v=2b21UJqVFFY

 

Door hun succes werden ze recentelijk gevraagd om remixen te doen voor Azari & lll en de welbekende DJ en producer Romanthony. Met een druk schema voor de boeg liggen er nog releases op de uitkijk voor Anjunadeep, een EP opvolger op Off Recordings en releases op hun onlangs opgerichtte label Lost Records. Naast druk bezig te zijn in de studio veroveren ze langzaam aan de internationale dansvloeren met hun mix van house, techno en garage. Zo hadden ze al gigs in Londen, Berlijn, Dublin, Ibiza, Lyon, Manchester en meer.

 

Soundcloud – ‘Off Recordings Podcast 124 – Leftwing & Kody’

https://soundcloud.com/off-recordings/podcast-124-leftwing-kody

 

Support komt deze avond van Utrechtse en Rotterdamse bodem. De twee vrienden Locklead & Wouter S lijken een ideale combinatie te zijn. Wouter S is geen onbekende in de Rotterdamse scene en staat daarnaast vooral bekend als de grondlegger van het succesvolle Utrechtse Kaleidoscope. Eerder draaide hij al op festivals als Soenda, OHM en Smeerboel en avonden van Give Soul. Locklead is een talent in de dop en richtte zich afgelopen tijd vooral op produceren dat resulteerde in releases op Recovery Tech en Koma Records. Onlangs werd hun samen geproduceerde track ‘Stutter’ nog gedraaid door Bicep op het welbekende Rinse FM. Een veelbelovende Utrechtse samenwerking als je het ons vraagt. Masro vertegenwoordigt deze avond Rotterdam en na eerder al naast artiesten als Dusky, Skream, Benny Rodrigues en M A N I K te hebben gestaan, moet dat ook deze keer weer geen probleem zijn. Met zijn voorkeur voor diepere en melodieuze house weet hij de dansvloer altijd in extase te brengen.

 

Zaterdag 31 mei is een house georiënteerde avond met Leftwing & Kody, Locklead & Wouter S en Masro tijdens TOFFLER PRESENTS LEFTWING & KODY [OFF RECORDINGS, UK]!


Advertentie
Party Tips