Agenda

TOFFLER PRESENTS NINA KRAVIZ | ALL NIGHT

TOFFLER PRESENTS NINA KRAVIZ | ALL NIGHT
Info:
Datum: vrijdag 20 maart 2015
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: Techhouse, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 20,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up:
Nina Kraviz

 

 

 

PERSBERICHT

TOFFLER PRESENTS NINA KRAVIZ | ALL NIGHT LONG– VRIJDAG 20 MAART 2015

Vrijdag 20 maart komt Nina Kraviz voor de tweede keer naar Toffler voor een befaamde ‘all night long’ editie. Afgelopen zomer wist Nina de tunnel al te verheerlijken met een geweldige set en de geschiedenis blijkt zicht te gaan herhalen!

 

Nina Kraviz is een van de meest interessante personen in de elektronische muziek wereld van de afgelopen jaren. Ze is geboren en getogen in de Siberische stad ‘Irkutsk’ in Rusland. Haar vader was een passievolle muziekverzamelaar van met name jazz en rock, zodoende kwam Nina al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. In de late jaren 90’ werd Nina geïnspireerd door de track ‘downfall’ van Armando waardoor zij haar eigen radio show begon op een lokale radiozender. De show legde vooral de focus op techno, house en IDM. Al gauw vertrok Nina naar Moskou om een opleiding tot tandarts te volgen om zodoende zekerheid op te bouwen voor haar toekomst. In 2006 beleefde Nina Kraviz echter haar grote muzikale doorbraak tijdens de Red Bull Music Academy in Melbourne. Niet veel later begon ze haar eigen ‘Friday Night’ avond in de grootste discotheek van Moskou. In die periode begon Nina met het creëren van haar eigen sound, een rauwe mix tussen house, techno en acid. In het daarop volgende jaar bracht ze haar eerste EP ‘Pain In The Ass’ uit onder het label REKIDS en in 2012 produceerde ze haar grootste hit tot nu toe ‘Ghetto Kraviz’.

 

Soundcloud – 'Nina Kraviz – Ghetto Kraviz'

https://soundcloud.com/nina-kraviz/ghettokraviz

 

De laatste jaren staat Nina Kraviz bekend om haar unieke sound die gekenmerkt wordt door een perfecte balans tussen de oorsprong van house en techno en de mogelijke toekomst ervan. Mede hierdoor is Nina een van de meest gewilde artiesten van dit moment. Zo stond ze de afgelopen jaren op grote evenementen als ADE, Coachella, Sonar en Awakenings evenals de grotere clubs in Europa, met name Berghain (Berlijn), Concrete (Parijs) en Fabric (Londen). Ook werd ze recentelijk nog gevraagd om een nieuwe mix CD op te nemen voor het welbekende ‘DJ Kicks’ die tevens twee nieuwe releases genaamd ‘Mystery’ en ‘Impvr’ bevatte.

 

Soundcloud – 'Nina Kraviz – Imprv (The Deviant Octopus EP)’

https://soundcloud.com/nina-kraviz/nina-kraviz-imprv-the-deviant-octopus-ep

 

Ook dit jaar zal Nina weer te bewonderen zijn op de grote Nederlandse evenementen als Awakefest en Dekmantel, maar eerst doet ze TOFFLER aan met een minimaal 7-uur durende set! Diegene die er afgelopen zomer al bij waren weten dat dit nu al een onvergetelijke avond gaat worden

 

Bereid jezelf alvast voor op een staaltje elektronische muziek, want vrijdag 20 maart wordt een ongekende avond tijdens TOFFLER PRESENTS | NINA KRAVIZ ALL NIGHT LONG!

 

 

 

INFO                 
Tickets presale // EUR 20,- (SOLD OUT)

 

FACEBOOK

www.facebook.com/events/1684593948434322/

 

TOFFLER
Weena Zuid 33, Rotterdam

Websitewww.toffler.nl
YouTubewww.youtube.com/tofflerrotterdam
Instagramwww.instagram.com/alvintoffler


Advertentie
Party Tips