Agenda

TOFFLER presents TARAS VAN DE VOORDE | ALL NIGHT LONG

TOFFLER presents TARAS VAN DE VOORDE | ALL NIGHT LONG
Info:
Datum: zaterdag 8 februari 2014
Locatie: Toffler
Plaats: Rotterdam - Nederland
Stijlen: House, Techno
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Deurprijs: € 10,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Zaterdag 8 februari doet vaste waarde binnen de Rotterdamse house en techno scene Taras van de Voorde de tunnel aan! Met inmiddels een dik cv aan DJ ervaring en succesvolle producties is het de hoogste tijd voor  een ‘all night long’ editie in Toffler.

 
Taras is een typische Rotterdammer die er bekend om staat niet bang te zijn om dingen anders aan te pakken. Evenals de Rotterdamse architectuur is hij altijd op zoek naar nieuwe wegen om innovatief geluid te creëren met zijn muziek. Na een aantal jaar ervaring op te hebben gedaan als DJ in de underground scene is hij in 2007 begonnen met produceren. Warme melodieën, strakke baslijnen en te gekke breaks typeren zijn sound.

 

Zijn manier van produceren heeft inmiddels tot verschillende verrassende resultaten geleid. Zo bracht Taras een serie aan EP’s en remixen uit op Defected, Rebirth, HEY!, Moodmusic, Noir, Monique Musique en Wolfskuil. In 2011 boekte hij groot succes met de dansvloer klapper ‘1998’ en het meer recentelijk uitgebrachte ‘The Game’. Deze releases werden zelfs opgepikt door Pete Tong van BBC Radio One en verkozen tot Essential Tunes. Tevens wekten zijn producties de aandacht op van andere zwaargewichten als Richie Hawtin, Agoria en Luciano.

 

Youtube – ‘Taras Van De Voorde – 1998’

http://www.youtube.com/watch?v=y48w-lI3XfU

 

Naast releases als 1998 en The Game laat Taras echter ook regelmatig zijn veelzijdigheid zien met bijvoorbeeld de release van de ‘Chasing EP’ op het populaire Suara label in september 2013. Daarnaast maakte hij samen met ‘partner in crime’ David Vunk onlangs de ‘Need You Tonight EP’, die zeer binnenkort uitkomt op David’s label Moustache Records met remixes van onder andere Alden Tyrell en ROD.

 

De afgelopen jaren heeft Taras gebouwd aan zijn nationale reputatie door geboekt te worden voor shows op Awakenings, Dance Valley, Rockit en talloze clubs in Nederland. Ook internationaal laten steeds meer mensen hun oog op hem vallen. Zo draaide hij bijvoorbeeld in Pacha, Ushuaia, Ministry Of Sound, Raum, The Egg  en Cafe d’Anvers. Taras staat erom bekend het publiek op de dansvloer flink wakker te schudden en hij is duidelijk niet te typeren als een doorsnee platendraaier.

 

Soundcloud – ‘Systematic Session #230 (Mixed by  Taras Van De Voorde)’
https://soundcloud.com/systematicrecordings/systematic-session-episode-230

 

Kom op zaterdag 8 februari de nacht doorbrengen met Taras van de Voorde en laat je gemoedstoestand subtiel opbouwen naar verschillende extases tijdens TOFFLER PRESENTS TARAS VAN DE VOORDE | ALL NIGHT LONG!


Advertentie
Party Tips