Agenda

Trance Nation

Trance Nation
Info:
Datum: zaterdag 25 januari 2014
Locatie: The Sand
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Trance
Aanvang: 21:00
Einde: 07:00
Voorverkoop: € 35,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar


Zaterdag 25 januari 2014 staat The Sand Amsterdam in het teken van de jaarlijkse editie van Trance Nation. Dit jaar zal het 15e jaar zijn en daarom wordt er ditmaal extra uitgepakt met showelementen en een super dikke line-up.

 

Trance Nation is sinds 1999 een begrip in Nederland,  maar ook buiten onze landgrenzen. Met internationale bezoekers en internationale artiesten, is elke editie een fijne mix van Nederlands feesten gecombineerd met de uitbundigheid van de internationale bezoekers.

Voor deze speciale jubileum editie gaat Trance Nation flink uitpakken met visuals, entertainment en natuurlijk een extra speciale internationale line-up, gevuld met headliners en favorieten.

 

The Sand heeft nu twee zalen, dus geen 2e area die ook als rookruimte dient, maar een volwaardige area met professioneel licht en geluid. Maar ook extra lang feesten door de nieuwe openingstijden. Deze zijn van 21:00 tot 07:00 uur, dit betekend tien uur lang dansen op de zorgvuldig uitgekozen tracks van de dj’s en je ogen de kost geven door de special visual effects.


Bekijk hier de after movie van Trance Nation 2013 http://vimeo.com/76959163 met onder andere de massive set van niemand minder dan Ferry Corsten   

 

 

Een beperkt aantal early bird (1e & 2e) kaarten zijn er te verkrijgen (www.trance-nation.nl & ticketscript https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/56MLQYZL daarna gaat de gewone verkoop van start gaan. Naast deze unieke early bird kaarten zijn er zoals we gewend zijn van de organisatie van Trance Nation ook VIP kaarten beschikbaar.

Speciaal voor deze viering zijn er ook Super VIP kaarten. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot de gratis bar, waar niet alleen fris en bier te verkrijgen is maar ook onbeperkt sterke drank.

 

Locatie: The Sand

Tijd: 21:00 – 07:00

1e Early bird: €15,-

2e Early bird: €25,-

Regular: €35,-

VIP: €55,-

Super VIP: €125,-


Advertentie
Party Tips