Agenda

Treehouse vs Peep

Treehouse vs Peep
Info:
Datum: zaterdag 22 november 2014
Organisatie: Kozzmozz
Locatie: Kunstencentrum Vooruit
Plaats: Gent - Belgie
Stijlen: House
Aanvang: 23:00
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 15,00
Deurprijs: € 19,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Peep blijft hun publiek verwennen met positieve en exceptionele elektronische pleziertjes. En deze keer zullen ze dat doen in een ‘Treehouse’. Treehouse is een relatief jong broeinest van events en andere gebeurtenissen in en rond Gent. Het jaarlijkse open air event op de Dag van de Arbeid ( 1 mei)  is hun meest vooraanstaande event. Op deze party brengen ze de zogenaamde ‘Berlin style’ open air sfeer naar onze geliefde stad. Ze houden er gewoon van om leuke feesten neer te zetten. Niet meer en niet minder. En zo passen ze perfect in de filosofie van Peep. Ze steunen graag lokaal talent en wij ook! Daarom laten we hen hun Treehouse opzetten op deze nieuwste editie.

 

We houden allebei enorm van house en de positieve invloed die deze muziek op ons heeft én we houden er allebei van om dat elektronisch plezier in een prachtige  setting tot uiting te brengen. De warme dagen voor openlucht feestjes zijn helaas voorbij. Dus leek dit ons de perfecte moment om de warme atmosfeer van beiden te verenigen voor een indoor ‘Berlin Style’ party in de mooie Concertzaal van de Vooruit.

 

Onze eerste headliner Martyn bracht zijn derde album “The Air in between Worlds” uit op het legendarische Ninja Tune label en werd daarmee internationaal gelauwerd. Hij is ook de man die werd uitverkoren om de speciale 50ste Fabric compilatie te mixen. Daarnaast runt hij zijn eigen 3024 label waarop je heel wat baanbrekend nieuw talent kan terugvinden. Al deze verdiensten evenals zijn recent werk voor Ostgut Ton, maken van hem één van de meest gevraagde namen van het moment. Hij is een elektronische tovenaar die iedereen zeker omver zal blazen! Na optredens op zowat alle grootste festivals van het land (Tendays, Dour, I Love Techno, Tomorrowland, ... ), zijn we heel blij hem nu voor een meer intieme show opnieuw naar België te hebben kunnen strikken.

 

Tweede, internationale gast is een artiest die al meer dan 20 jaar meedraait op het hoogste niveau en die zichzelf keer op keer weet her uit te vinden. Ian Pooley staat weer helemaal in de schijnwerpers sinds 2012 na een hit release op het gevierde Innervisions label. Vorig jaar bracht hij ons dan zijn vijfde album “What I Do” op zijn eigen Pooled Music label. Na verschillende follow-up EP’s op Innervisions en tracks op Get Physical, Ovum, Rejected en meer, bewijst Ian Pooley nog maar eens dat hij in staat is om meer muzikale grenzen te verleggen dan de meeste artiesten kunnen van dromen in één carrière. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij ons op een bijzondere muzikale reis zal meenemen.

 

Als maandelijkse resident van de Berlijnse Panorama Bar en de originele label manager voor Ostgut Ton, speelde Nick Höppner een centrale rol in de vormgeving van de overweldigende sound van Ostgut Ton, algemeen beschouwd als de sound die de hedendaagse house en techno scenes bepaalt. Hij bracht zelf ook 5 solo 12” uit op het label en mixte de 4de Panorama Bar compilatie die mocht rekenen op heel wat lovende kritieken. We denken dan ook dat zijn curriculum voor zich spreekt ..

 

Drie internationale gasten die meer dan ‘hot’ zijn op dit moment voor drie keer zoveel plezier!

 

Uit eigen stad, zal resident Spacid met zijn fijnste house selectie de eer van Peep verdedigen en ‘No Shit Like Deep’ die voor zowat elke club en radio-station in Gent spelen, zullen er nog een extra toets aan toevoegen.

 

Laat ons dan ook allemaal in de boomhut klimmen en samen de nacht weg dansen!