Agenda

Tropitronics

Tropitronics
Info:
Datum: vrijdag 1 maart 2013
Organisatie: Bomb Diggy
Locatie: Tivoli de Helling
Plaats: Utrecht - Nederland
Stijlen: 2step, Eclectic, Electro, Garage, House, Latin, Reggaeton, Tribal House
Aanvang: 23:00
Einde: 04:00
Voorverkoop: € 9,00
Deurprijs: € 9,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Op 1 maart is het weer even zomer in Tivoli de Helling! Café de Calaveras en Tommy Tequila, die ons eerder 108 MOOMBAHTON brachten, halen in 2013 de tropen naar Utrecht tijdens TROPITRONICS. Verwacht elektronische beats uit warme oorden, de ultieme fusie tussen palmbomen en lasers. TROPITRONICS zal je de bittere kou van de winter doen vergeten!

De Argentijnse producer Makina is hard op weg de wereld te veroveren met zijn electro-tropical vibes. Hij heeft 2 EP’s op zijn naam staan: Potro en Gringas. Beide werden wereldwijd goed ontvangen en Potro werd zelfs door Diplo, het brein van Mad Decent & Major Lazer, opgepikt. Voor 2013 staan alweer een aantal releases gepland dus hou ‘m in de gaten! Gelukkig voor ons woont hij sinds een paar jaar in Amsterdam – waar hij ook de goed bezochte feesten Fantastica en Denver Nights organiseert.

LiveWire en Ayabassca maken beide deel uit van het Utrechtse collectief Kako Da Ne. Dit collectief organiseert ze al een aantal jaren feesten op verschillende plekken in Nederland en ze draaien vaak op de bekende Generator feesten. Verwacht een hete mix van future folk, dub, global bass, electropical, cumbia, reggae, balkan, moombahton.

Café de Calaveras (aka Tommi) heeft zijn strepen al meer dan verdient. Zo was hij verantwoordelijk voor het succes van Balkan Beatz, maar de focus ligt weer helemaal op de Tropische muziek. Hij draait regelmatig op de grotere podia in Nederland, bijv. Paradiso, Melkweg, Tivoli en is hij een graag geziene dj op festivals als Lowlands, ITWGO, Pinkpop en Paaspop.

Tommy Tequila maakt sinds 2009 deel uit van het dj-collectief Bomb Diggy Crew. Bomb Diggy Crew is een dj crew die elektronische muziek uit Afrika, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Europa combineert en er een hete, zweterige mix van weet te maken. Met hostings op festivals (o.a. Dancevalley en Extrema Outdoor), optredens in popzalen, clubs en festivals (o.a. Paradiso en Noorderslag 2012) en de Bomb Diggy feesten, heeft de crew zijn Tropical Bass-sound door Nederland verspreid.

Advertentie
Party Tips