Agenda

TWSTd Dj Contest - Halve finale

TWSTd Dj Contest - Halve finale
Info:
Datum: zaterdag 6 april 2013
Organisatie: TWSTd
Locatie: Sugarfactory
Plaats: Amsterdam - Nederland
Stijlen: Deephouse, House, Techno
Aanvang: 20:00
Einde: 00:00
Voorverkoop: € 5,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
De Halve finales van de TWSTd DJ Contest! De grootste DJ contest van Nederland opgericht in 2005 om jong DJ talent een podium te bieden en te begeleiden naar een professionele carrière.

Na een jaar van zware voorrondes zijn we aangekomen bij de 10 beste DJ’s van het jaar 2012 – 2013. We zijn nog een ronde verwijderd van de Grote Finale in de Melkweg op 31 mei.

Uit deze Halve Finale er gaan slechts 2 DJ’s door. Een door middel van de juryprijs en een door middel van de publieksprijs. Het publiek kan cijfers geven aan de DJ’s en de DJ met het hoogste gemiddelde gaat door naar de Grote Finale!

Wie haalt het tot de Melkweg??

JURY
* De jury bestaat uit DJ’s, organisatoren en ervaringsdeskundigen uit de scene

PRIJZEN

1. Produceercursus aan de SAE (www.amsterdam.sae.edu)
2. Diverse gigs op de grootste festivals en clubavonden van Nederland om definitief je naam te vestigen. Onder andere organisaties als Free Your Mind, Gaasper Pleasure festival, Junction, Kranck, Schmeck Pony, Cartel en Compound werken hier aan mee.
3. Bookyou account om je eigen boekingen mee te managen
4. De DJ bijbel ‘How to DJ (properly)’

TICKETS

Aan de deur € 5,- (tussen 20.00 en 22.30), voor dit bedrag kunnen de bezoekers ook blijven voor de nacht programmering van Sugarfactory.

* De voorrondes gaan het hele jaar door en je kan je dus op elk moment opgeven. Denk jij het in je te hebben? Geef je dan op via onze website. 

Advertentie
Party Tips