Agenda

Utopia NYE

Utopia NYE
Info:
Datum: donderdag 31 december 2015
Organisatie: Nasty Mondays
Locatie: Nog onbekende locatie
Plaats: Nog onbekend - Nederland
Stijlen: Big Room, Dancehall, Electrohouse, Eurodance, House, R&B
Aanvang: 22:30
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 20,00
Deurprijs: € 25,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:
 
Garden of Utopia: Neon
  Makasi
 
Urban Paradise: Dysfunkshunal

Op Utopia zal je kunnen feesten zoals in het Aards Paradijs: in een prachtige omgeving waar je vrij bent van zorgen en zonde. Een omgeving waarin je jezelf helemaal kan laten gaan en je je grenzen kan en wil verleggen: zonder oordelen of vooroordelen. Enkel jij, de dansvloer en een waanzinnige sfeer. Het geluk ligt er in jouw handen!

 

De ‘Garden of Utopia’ wordt de perfecte en prachtige plaats waarin een schijnbaar onmogelijke fantasie werkelijkheid zal worden. Die zal worden opgeluisterd door de beste dj’s van het moment.  De line-up wordt er aangevoerd door Makasi die evenveel  tijd doorbrengt in New York en Hollywood als in eigen land. Wanneer hij hier vertoeft, vind je hem op de grootste festivals als Summerland, Daydream, Laundry day, Sunset Fest, ...  Hij houdt er van om een heleboel genres op een bijzondere manier door elkaar te mixen. Dit gaf hem onder meer de kans om met Leonard Cohen op te treden in Las Vegas en de muziek te verzorgen van grote modeshows ( en hun after-parties) in New York, Milaan, Moscow en Dusseldorf.  Zijn grootste hoogtepunten waren zonder twijfel zijn sets op zowel Tomorrowland als Tomorrowworld en hij deelde de decks al met heel wat grote namen als Chuckie, Laidback Luke, Afrojack, R3hab en vele anderen. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij de perfecte headliner is voor onze Tuin van Eden.

 

Daarnaast ook nog Neon & Davidov.  Samen combineren ze 25 jaar aan nightlife ervaring. Ze hebben allebei al de hipste clubs, events & parties in het land en ver daarbuiten op zijn kop gezet en ze zijn beiden helemaal gepassioneerd door het beste van alle electronische werelden en meer.  Zo creëren ze steeds een hoogstaande mix van urban music, electro, drum ‘n’ bass, dubstep & rock. Vorig jaar stonden ze back to back op Utopia NYE, deze avond doen ze elk hun eigen ding.

 

Uiteraard zijn ook de Utopia residents terug van de partij. Ze maakten al het mooie weer op de surfkampen van BoardX en zullen dat hier ongetwijfeld ook doen.  Je kan Onepack & Bigbass ook aan het werk horen in clubs als Magic, L’étage, Kitsch Club en vele anderen. Als ze samen achter de decks staan, wordt hun magie nog verstrekt, dat mochten we vorig jaar al ondervinden dus bookten we ze graag opnieuw samen op deze bijzondere nacht.

 

Nog een Gentse klepper  die zijn strepen verdiende  in clubs als L’étage en Klub XIII is Sir Lanka. Hij is ook een groot sport-fanaat en je vindt hem eveneens op de vele BoardX parties zowel in eigen land als in Spanje, alsook op de Red Bull truck. Hij vervolledigt de line-up van onze main room.

 

De ‘Urban Paradise’  zaal wordt, zoals het naam het zegt, het paradijs voor de liefhebbers van meer pure urban sounds. Hier kan je shaken en twerken zonder schroom op het beste dat hip hop en R&B op dit moment te bieden heeft.

 

Dysfunkshunal is zonder twijfel één van de grootste  turntablists die België ooit heeft gekend en voert hier de line-up aan. Zijn unieke stijl waarin hij hip-hop, r&b, electro, house, dancehall, reggae, soul & funk combineert met uitmuntende technische kwaliteiten, is wat hem onderscheidt van veel  andere dj’s. Als lid van het Killa Tactics collectief reisde hij zowat de hele wereld rond, nu vind je hem vooral solo op de grootste events in eigen land.

 

Hij zal de decks delen met Black Frank die helemaal thuis is in Gent waar hij op handen wordt gedragen door het publiek van zijn vaste spots Charlatan & Culture Club. Daar en op andere events maakt hij samen met TLP - als de ‘Ghent Vice’ crew -  regelmatig het nachtleven onveilig.  Voeg daar nog Duub aan toe van die andere hippe uitgaansspot in Gent, Decadance, en je weet dat de avond niet meer stuk kan!

 

Een mooie eclectische mix van heel wat nationale talenten die samen de perfecte sfeer en vibe zullen weten neer te zetten. En dat is geen utopie! Ieder Utopia event is anders en dat zal opnieuw zo zijn op deze NYE editie: kom en laat je verwonderen!


Advertentie
Party Tips