Agenda

Wildlife is Nightlife: Hello 2018

Wildlife is Nightlife: Hello 2018
Info:
Datum: zondag 31 december 2017
Organisatie: Nasty Mondays
Locatie: ArtCube
Plaats: Gent - Belgiƫ
Stijlen: Hiphop, R&B, Trap, Urban
Aanvang: 22:30
Einde: 06:00
Voorverkoop: € 23,00
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Line-up:

Gent’s nieuwste urban party avontuur neemt een vliegende start op zaterdag, 19 december wanneer ze twee Nederlandse stadion vullende hip hop acts in de vorm van Lil ‘Kleine & Boef naar de Vooruit brengen voor hun eerste wapenfeit.   

 

En daar zal het niet bij stoppen want ze maken zich al op voor een tweede urban party affair en dit op Oudejaar in de Artcube’s White Box!  Ze nodigen iedereen dan ook hartelijk uit om mee te komen bumpen en grinden tot in de vroege uurtjes van deze bijzondere nacht. Ze hebben een dream team van dj’s geselecteerd die alle favoriete anthems zullen draaien. Van krachtige trap tot klassieke R&B, van nu-school hip-hop tot  sexy tropical bass sounds!De line-up wordt aangevoerd door Vic Crezée die één van de leidinggevende autoriteiten is in de Nederlandse muziek scene.  Hij heeft niet minder dan drie residenties:  ‘White Boy Wasted’ (avonden in Club Nyx en Club Bonsoir in Bern);  ‘Bassline’,  Amsterdam’s langstlopende hip-hop event in de legendarische Paradiso en  - last but not least – zijn tweemaandelijkse avond in Amsterdam’s meest besproken nieuwe club   ‘De School’.  Naast deze club-avonden,  kan je hem ook aan het werk horen op de radio met twee maandelijkse shows ‘Whatever Forever’ en ‘The Hangover Show’ op Red Light Radio. We mogen gerust stellen dat Vic een vaste waarde is in het huidige Amsterdamse nachtleven en dat hij een invloed uitoefent op de scene met zijn eclectische selecties.

 

Hij krijgt het gezelschap van Gent’s leidinggevende urban figuren als Trillers oprichter & resident Eagl,  Decadance master Duuub en TLP’s brother in arms, Black Frank.

 

Get ready to get sweaty in our urban jungle...
De countdown naar het nieuwe jaar begint om 22u30.


Advertentie
Party Tips
  • zaterdag 9 februari
    Free Your Mind presents Sasha & John Digweed (Warehouse Edition)
    Elementenstraat, Amsterdam
  • maandag 31 december
    Reaktor x Dax J - Monnom Black [NYE]
    Elementenstraat, Amsterdam