Agenda

Zodiak Commune - Queensday Festival 2011

Zodiak Commune - Queensday Festival 2011
Info:
Datum: zaterdag 30 april 2011
Organisatie: Zodiak Commune
Locatie: Kennedyplein
Plaats: Eindhoven - Nederland
Stijlen: Acid, Acidtechno, Techno, Tekno
Aanvang: 12:00
Einde: 23:00
Entree: Gratis!
Zodiak Commune zet Kennedyplein in lichterlaaie met Queensday Festival 2011
 
Koninginnedag op het Kennedyplein in Eindhoven wordt dit jaar weer een ervaring en avontuur op zich met het Queensday Festival van Zodiak Commune. Op zaterdag 30 april 2011 komt aan de buszijde van het Centraal Station de diepgewortelde Eindhovense Acid en Techno cultuur weer als een denderende trein bovengronds. Ook op het gebied van visuals, decor en theater wordt je tijdens Koninginnedag 2011 op het Kennedyplein compleet uit je schoenen geblazen.
 
Zodiak Commune tovert de toch al futuristische setting van het Kennedyplein om in een wereld waar de DJ’s van Zodiak Commune het best gedijen; Rauw en industriëel, verrassend en toch zo ouderwets vertrouwd. Bij Zodiak Commune kan het, want waar anders vind je nog dat ongedwongen feestgevoel dat lang geleden uit de tenen van de underground scene ontsproten is? Koninginnedag 2011 wordt dan ook weer als vanouds dè uitlaatklep voor de inmiddels achttien jaar ervaring die de Zodiak Commune crew in haar broekzak heeft. En dat ga je weer horen, zien en voelen op elke vierkante meter van het Kennedyplein.
 
Van 12.00u tot 23.00u bundelen de krachten van de dierenriem zich elf dampende uren lang tot één brok energie als de resident DJ’s van Zodiak Commune één voor één de naalden over hun vinyl laten vonken. Ook dit jaar hebben ze een onvoorspelbare trip voor je in petto. Het programma voert je langs de diepste en meest onbereikbare uithoeken van het muzikale Acid, Techno en Tekno spectrum. Een reis die lijkt uit te monden in een kolkend wormgat als de mannen van E&A Laserhun oogverblindende lasershows weer eens over het plein laten wervelen.
 
Ook de imposante LED wand van Kunstlicht keert terug op het Kennedyplein. Samen met Kijkbuiskinderen brengen zijeen zinderend lichtspektakel waar zelfs de zon niet tegenop kan. De visuals van beide VJ-collectieven sierden eerder festivals als Lowlands, Extrema Outdoor en Awakenings. Tijdens Queensday Festival openen zij samen de deur naar een onbekende dimensie. Als de ruige “Rebels” voertuigen van Close Act zich ook nog door het publiek banen, waan je jezelf al helemaal op een andere planeet. Van Robodock tot Euro Disney en van Zuid Amerika tot het verre Oosten weten zij hun publiek telkens weer mee te sleuren in hun opzienbarende acts.
 
Hieronder het hele programma op een rij:
 
DJ’s:     Erwin K.
Rick Angel
Delucxed
Dilemma
Bor
Saint
Lamot
D=p+cer
 
Theater: Close Act // Rebels www.closeact.nl
Visuals: Kijkbuiskinderen www.kijkbuiskinderen.nl
Laser:    E&A Laser www.ealaser.nl
 
Op dit gratis festival worden meegebrachte dranken (glas, blik en plastic flessen) niet toegestaan!
 
Meer informatie: www.zodiakcommune.com
 
Of via de Zodiak Communities:

Advertentie
Party Tips