Agenda

Zodiak Commune - Tacnival

Zodiak Commune - Tacnival
Info:
Datum: zaterdag 16 juli 2011
Organisatie: Zodiak Commune
Locatie: TAC (Temporary Art Centre)
Plaats: Eindhoven - Nederland
Stijlen: Acid, Acidtechno, Ambient, Breakbeat, Drum & Bass, Dubstep, Techno, Tekno
Aanvang: 14:00
Einde: 02:00
Deurprijs: € 8,00
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Zodiak Commune’s Tacnival; met beide benen in de underground
 
Na het succes van Tacnival vorige zomer lijkt een nieuwe Zodiak Commune traditie geboren. Op zaterdag 16 juli 2011 staat het Temporary Art Centre (TAC) dan ook voor de tweede keer het klokje rond in het teken van Tacnival; Een intiem alternatief voor de gehypte dance feesten, waar juist de ongedwongen sfeer en de intense muziek de beleving de moeite waard maken.
 
Tacnival gaat dit jaar verder waar het in 2010 opgehouden is en verlaat de gebaande wegen op zoek naar het avontuur. En waar kan dat beter dan op de culturele broedgrond van TAC, waar door de jaren heen al zoveel moois tot bloei is gekomen? In het café en de tuin van de karakteristieke, voormalige personeelswinkel van Philips - tegenover het PSV Stadion - wordt ´s middags al de volgende generatie underground helden uitgezaaid met een verkwikkende mix van lome Acid, Electro en Ambiënt. Naarmate de avond het dampende moeras van de Tuinzaal in haar greep krijgt, spatten hier dikke Acid en Techno bubbels uiteen als ze nabij de verraderlijke scherpe Tekno takken drijven. Maar let op waar je danst, want je wilt niet struikelen over de wortels van de underground die hier bloot liggen. Al dwalend ga je af op de zompige beats, sissende hihats en andere magische geluiden uit de Tapaszaal. In dit bijna ondoordringbare gebied delft de hokjesgeest al lang het onderspit; Hier is het woord aan de specialisten uit de 8-bit Rave, Dubstep en Drum ‘n Bass scène. Ingesloten door een muur van speakers rest je niks anders dan je volledig over te geven aan de gefreakte geluiden uit de diepste spelonken van de underground.
 
Een nieuw avontuur lonkt met verrassende optredens zoals de twee uur durende Franse live-act van Drone & Acid Up Dub (Dune Records, FR)van het roemruchte Franse Epsylonn Soundsystemen het veelbelovende Delftse duo Pecnoc (Koornbeurs) met hun hypnotiserende post-Acid sound - geïnspireerd door artiesten als Underworld en Aphex Twin. Met daarbij optredens vanGameboys a Gogo (Wirwar), DS-10 Dominator (Play-Asia),Z.U.S. (Pravdada) en tal van bekende, minder bekende en debuterende DJ’s en live-acts, neemt Zodiak Commune je mee op een spannende trip naar tot op heden onaangedane bestemmingen. Check hieronder de volledige programmering!
 
Datum: zaterdag 16 juli 2011
 
14:00-18:00
Indoor/Outdoor - Ambient/Electronics
LIVE: Psiox (Adapter)
LIVE: BIAM
(Zodiak Commune Records)
Bliepertronic
(Namasté)
Oncle Franque
(WEI)
Erwin K.
(9€/m2)
 
18:00-02:00
Tuinzaal - Acid/Techno/Tekno
LIVE: Drone & Acid Up Dub (Dune Records, FR)
LIVE: Patat Met
(Groffuil)
Twansformer
(Banzai)
Saint
(Zodiak Commune)
Bor
(Zodiak Commune)
D=p+cer
(Zodiak Commune)
 
Tapas zaal - 8Bit Rave/Dubstep/Drum&Bass
LIVE: Gameboys a Gogo (Wirwar)
LIVE: DS-10 Dominator
(Play-Asia)
DMDN
(Trigga)
Paulus8
(Soundwave)
Dilemma
(Zodiak Commune)
Delucxed
(Zodiak Commune)
 


Café - Ambient/Acid
LIVE: Pecnoc (Koornbeurs)
LIVE: Z.U.S.
(Pravdada)
Lamot
(Zodiak Commune)
Rick Angel
(Zodiak Commune)
 
Locatie: TAC (Temporary Art Centre), Vonderweg 1, Eindhoven 
 
Openingstijden: 14:00 - 02:00 
 
Tickets: Kaarten kosten 8.00 Euro aan de deur.
 
Meer informatie:
 
Of sluit je aan bij de Zodiak Communities voor de laatste updates:

Advertentie
Party Tips