Columns
Ronald Molendijk

Ronald Molendijk

26 mei 2010 - SAAI! De vaste lezer van mijn maandelijkse oprispingen op deze plek kan het niet ontgaan zijn, ik ben een geboren en getogen Rotterdammer. Dat betekent volgens sommige bewoners van dit land dat ik een Kakkerlak ben en daar ben ik het, nu ik mijn evenbeeld in de spiegel eens goed bekijk, niet mee eens, maar dat is eigenlijk weer een andere column. Waar ik het wel mee eens ben is dat ik net zo ongewenst ben als die Kakkerlak. Ik moet nog net niet dood, maar als er een spuitbus zou bestaan waardoor ik weg zou gaan zou deze vast iedere dag... SAAI! De vaste lezer van mijn maandelijkse oprispingen op deze plek kan het niet ontgaan zijn, ik ben een geboren en getogen Rotterdammer. Dat betekent volgens sommige bewoners van dit land dat ik een Kakkerlak ben en daar ben ik het,...


D.o.n.s.

D.o.n.s.

26 april 2010 - New Challenges... It was time again to be back in Algeria. Crystal Club @ Hilton was the place to be. I was absolutely looking forward to have another great night in Algiers but never thought that getting there would be such a treat!! I left a snow covered Hamburg at 5:30 and arrived at the airport to realise my flight had been delayed and as such there was no way to make the connection to Algier. After a lengthy chat with my favourite airline company they managed to rebook me on an earlier flight to Frankfurt, which left me with... New Challenges... It was time again to be back in Algeria. Crystal Club @ Hilton was the place to be. I was absolutely looking forward to have another great night in Algiers but never thought that getting there would be such...


Pitto

Pitto

07 april 2010 - Marokkaanse missie Vliegen, Ik moet er steeds meer aan geloven. Ik ben er nooit groot fan van geweest, waarschijnlijk omdat ik een control freak ben. Maar misschien ook wel omdat ik in een grijs verleden commercieel technische bedrijfskunde heb gestudeerd en daardoor ooit het genoegen heb gehad om in een landingsgestel te kijken. Daar liggen zoveel leidingen en draadjes, dat moet toch wel erg kwetsbaar zijn? En dan het kwetsbare vergelijken met de lompheid van een vliegtuig. Er vliegt een paar ton door de lucht alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Alle directe logica die in mij opkomt... Marokkaanse missie Vliegen, Ik moet er steeds meer aan geloven. Ik ben er nooit groot fan van geweest, waarschijnlijk omdat ik een control freak ben. Maar misschien ook wel omdat ik in een grijs verleden commercieel technische bedrijfskunde heb gestudeerd en...


Ronald Molendijk

Ronald Molendijk

04 maart 2010 - Lente 2010, is God still a DJ? De zon schijnt en achter iedere boom staat een agent, zonder pet, met een lasergun te checken of ik te hard rij. Een paar honderd meter verderop staan de collega’ s, wel met pet en erg zichtbaar met geel hesje over het politieuniform te balen dat ik me aan de snelheid heb gehouden. Sven Kramer wisselt van binnenbaan naar binnenbaan en weet nu ook hoe het voelt om als dj de verkeerde cd speler stop te zetten, de wereld staat even stil en iedereen kijkt naar je om de verkeerde reden. Politieke partijen van alle soorten... Lente 2010, is God still a DJ? De zon schijnt en achter iedere boom staat een agent, zonder pet, met een lasergun te checken of ik te hard rij. Een paar honderd meter verderop staan de collega’ s, wel met pet...


D. O. N. S.

D. O. N. S.

25 februari 2010 - Adventures at night Well would you believe we‘re already straight into the action for 2010; even though 2009 is still very much alive in memory – here goes a new decade! So here we are the first of my dj diaries. On this page you find me documenting the action and adventure from my travels. From the many meet & greets to the hot gossip and club side incidents. I’ll be laying bare all as i bring you DJ stories and updates from everything from my upcoming album to my latest gig. So let’s begin.. On reflection I started 2010 with a really exciting... Adventures at night Well would you believe we‘re already straight into the action for 2010; even though 2009 is still very much alive in memory – here goes a new decade! So here we are the first of my dj diaries. On...


Paul Hazendonk

Paul Hazendonk

08 februari 2010 - Extravaganza Ik krijg zojuist het bericht dat Club Extravaganza (Varazdin – Kroatië) verkocht is en het gerucht gaat dat ze er een magazijn van gaan maken voor een of ander bedrijf. “Nou en?”, zou je denken bij het lezen van dit bericht, maar voor mij heeft deze club een diepe betekenis, het is een deel van mijn geschiedenis.. Terug naar het jaar 2001, ik had net mijn eerste twee buitenlandse boekingen achter de rug. Een weekendje Zweden, een land wat nou niet bepaald bekend staat om zijn enerverende uitgaanscultuur op het gebied van house/techno. Vreemd eigenlijk, dat een land dat zo ontzettend... Extravaganza Ik krijg zojuist het bericht dat Club Extravaganza (Varazdin – Kroatië) verkocht is en het gerucht gaat dat ze er een magazijn van gaan maken voor een of ander bedrijf. “Nou en?”, zou je denken bij het lezen van dit...


Dano

Dano

01 februari 2010 - Een kijkje in de keuken…. Aangezien we op tv al helemaal doodgegooid worden met kookprogramma’s dacht ik, ach….online kan er ook nog wel eentje bij! Ik wil jullie de komende tijd graag een kijkje in de keuken geven over het ontstaan van Ground Zero festival 2010. Een kijkje in de keuken…. Aangezien we op tv al helemaal doodgegooid worden met kookprogramma’s dacht ik, ach….online kan er ook nog wel eentje bij! Ik wil jullie de komende tijd graag een kijkje in de keuken geven over het ontstaan...


Dano

Dano

01 februari 2010 - Een kijkje in de keuken…. Aangezien we op tv al helemaal doodgegooid worden met kookprogramma’s dacht ik, ach….online kan er ook nog wel eentje bij! Ik wil jullie de komende tijd graag een kijkje in de keuken geven over het ontstaan van Ground Zero festival 2010.%%%%% Eigenlijk begint alles al de dag na de vorige editie. Het is 5 juli 2009, ergens in de middag, wanneer ik in een hotelkamer vlakbij Bussloo langzaam mijn ogen open doe. Ik probeer mijn armen te bewegen en mijn benen op te tillen, maar dit wil niet meer lukken. Mijn oren suizen en in mijn gedachte... Een kijkje in de keuken…. Aangezien we op tv al helemaal doodgegooid worden met kookprogramma’s dacht ik, ach….online kan er ook nog wel eentje bij! Ik wil jullie de komende tijd graag een kijkje in de keuken geven over het ontstaan...


Vato Gonzalez

Vato Gonzalez

19 januari 2010 - Wintergevoel De koffer staat inmiddels weer stof te verzamelen op de zolder, soa's zijn bijna allemaal behandeld, starend naar een beeldscherm kom je tot de schokkende conclusie dat het maandagochtend is. Dat op zich is al vermoeiend zat, maar het feit dat het de beruchte 'maandag-na-de-vakantie' is, maakt het er niet beter op. Alsof je aura lekt en karma een dagje vrij heeft, is het feitelijk zelfs nog een stukje rampzaliger. Het is ook nog eens het eind van de zomer en zijn je snipperdagen zo schaars als strooizout in Amsterdam. Hier in het land met de meeste culturen per vierkante meter,... Wintergevoel De koffer staat inmiddels weer stof te verzamelen op de zolder, soa's zijn bijna allemaal behandeld, starend naar een beeldscherm kom je tot de schokkende conclusie dat het maandagochtend is. Dat op zich is al vermoeiend zat, maar het feit...


Mason

Mason

11 januari 2010 - Mongolen Housefeesten trekken nou eenmaal ook veel mongolen aan. Altijd zo geweest. Het zal wel weer met drugs te maken hebben, of het anarchistische gehalte van feesten (ook al valt dat wel mee sinds de komst van het consumptiemuntje en de e-ticket). Als je al een wat holle ruimte achter je ogen voelt, is het dan ook niet een groot probleem om de rest van de grijze massa net zo goed weg te werken met chemicaliën en slechte muziek (trefwoord: alles met ‘dirty’, ‘nightmare’, en ‘sexy’ in de titel van het feest, en je zit gebakken). Voor ons dj’s betekent dit... Mongolen Housefeesten trekken nou eenmaal ook veel mongolen aan. Altijd zo geweest. Het zal wel weer met drugs te maken hebben, of het anarchistische gehalte van feesten (ook al valt dat wel mee sinds de komst van het consumptiemuntje en de...


pagina [ 2 van 5 ]

Advertentie
Party Tips