Columns
Marco V

Marco V

01 april 2008 - Music is the answer Als dj ben ik de afgelopen jaren al vele malen de wereld rondgereisd. Als je overal ontvangen wordt door enthousiaste fans en voor volle zalen je kunsten mag vertonen, kun je bijna niet anders concluderen dan dat het leven van een dj best aangenaam is. Het is altijd een leuke uitdaging om voor de eerste keer naar een land te gaan waar je nog niet eerder hebt opgetreden en zo ook keek ik ook uit naar mijn optreden in Damascus, Syrië. Niet dat je optredens op de automatische piloot doet, maar je gaat je toch iets meer voorbereiden... Music is the answer Als dj ben ik de afgelopen jaren al vele malen de wereld rondgereisd. Als je overal ontvangen wordt door enthousiaste fans en voor volle zalen je kunsten mag vertonen, kun je bijna niet anders concluderen dan dat...


Secret Cinema

Secret Cinema

01 maart 2008 - Dé perfecte locatie De afgelopen tijd ben ik veel bezig met mijn nieuwe project, Secret Cinema Invites, waarmee ik een club-tour maak door heel Nederland om het publiek mijn nieuwe platen te laten leren kennen en samen met andere collega’s er een avond van probeer te maken die niemand snel zal vergeten. Hiervoor ben ik de afgelopen tijd op zoek gegaan naar de meest geschikte locaties hiervoor. Zo natuurlijk ook in mijn thuishaven Rotterdam… Ik had een belletje gekregen van de Maassilo. De Maassilo: de in 1910 gebouwde graanopslag die nu dient als één van Nederlands’ beste locatie voor evenementen. Alle kenmerken... Dé perfecte locatie De afgelopen tijd ben ik veel bezig met mijn nieuwe project, Secret Cinema Invites, waarmee ik een club-tour maak door heel Nederland om het publiek mijn nieuwe platen te laten leren kennen en samen met andere collega’s er...


James Nidecker

James Nidecker

01 februari 2008 - Het (geweeeeldige) concept Afgelopen jaar was een top jaar waarin ik vele nieuwe gezichten heb gezien en even zoveel leuke mensen heb leren kennen. Als dj was ik ook gezegend om op vele nieuwe club avonden en underground feesten te mogen draaien die tot in de late uurtjes werden bijgewoond door een enthousiast ‘die hard’ party publiek wat zwetend en gillend bleef feesten tot de stekkers er echt uit moesten worden getrokken. Het was ook het jaar van HET CONCEPT….een mooi woord wat door menig organisatie in de mond werd genomen en wat voor sommigen eindigde in tranen en slapeloze nachten. Aangevuld... Het (geweeeeldige) concept Afgelopen jaar was een top jaar waarin ik vele nieuwe gezichten heb gezien en even zoveel leuke mensen heb leren kennen. Als dj was ik ook gezegend om op vele nieuwe club avonden en underground feesten te mogen...


pagina [ 5 van 5 ]

Advertentie
Party Tips