Features + Evenementen
DANCE.NL is going to IBIZA! ANTS in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

DANCE.NL is going to IBIZA! ANTS in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

01 juli 2015

DANCE.NL is going to IBIZA! Terwijl de hittegolf zich meester maakt van Nederland bezoeken wij tien dagen lang het magische eiland en doen wij dagelijks verslag. We gaan de populairste feestjes af, interviewen de beste artiesten en geven tussendoor insights voor als je zelf naar Ibiza gaat. Vandaag het verslag van ANTS in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel.

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Het hippe Ushuaïa Ibiza Beach Hotel draait zaterdags maar om één ding: ANTS. Het hotel, dat al van mijlenver opvalt door zijn versieringen aan de buitenkant, is de parel van de drukke boulevard in Playa d'en Bossa. Via de zijkant lopen we om 19.00 uur het feest binnen. Vrolijke deuntjes en enthousiast publiek komt ons tegemoet. Let the party begin!

Binnen de muren van Ushuaïa is de aankleding al net zo opvallend als er erbuiten. Er hangen grote zwarte doeken vastgebonden aan hoge stokken boven de mensenmassa. Net als de doeken die op het podium hangen zijn ze met gaten doorboord en lijken daardoor op een groot web. De grote nepmieren die op de wanden van het hotel bevestigd zijn maken de aankleding voor ANTS compleet. De ongedwongen sfeer, de diversiteit van het publiek en de lekkere beats van dj Timo Maas, het zijn de ingrediënten voor het perfecte feestje.

Mierennest

De toestroom van mensen vanavond houdt niet op. En omdat velen zich in een zwarte outfit hebben gehesen kunnen we het tafereel niet anders vergelijken dan met een grote mierenkolonie.

Om 21.00 uur schrikken we op van het vuurwerk dat de lucht in wordt geschoten. Het is de aankondiging van de verplaatsing van de dj-booth. Het geluid gaat harder, de muziek wordt dieper en de mensen enthousiaster. We kijken elkaar aan en concluderen: kippenvel. Onder de doeken en lichteffecten snelt de massa snelt zich een weg van achter naar voren. Ook wij worden erdoor gegrepen en wurmen ons door de menigte. Onder laserflitsen dansen we tot de laatste minuut op de beats van dj Hot Since 82. En zelfs na de toegift van een kwartier denken we: "Ah toe, nog één nummertje, we willen niet naar huis!"

Txt & Imgs: Sharon Martens

Advertentie
Party Tips