Features + Evenementen
ALDA Events brengt danceliefhebbers samen op Ibiza

ALDA Events brengt danceliefhebbers samen op Ibiza

07 augustus 2014

ALDA Events heeft deze zomer twee uiterst succesvolle concepten lopen op Ibiza. Dance.nl keek even mee bij A State of Trance en I Am Hardwell in het populaire club/hotel Ushuaïa.

Terwijl ALDA events, producer, concept developer en promoter van dj's en evenementen, zich in Nederland langzaam opmaakt voor een reeks feesten tijdens Amsterdam Dance Event, draait de organisatie op volle toeren op party eiland Ibiza. Hier heeft de Nederlandse organisatie maar liefst twee van hun scala aan grote concepten staan in hét hotel van Ibiza: Ushuaïa Beach Hotel.

Twee avonden per week draaien hier de nummer 1 en 2 beste dj’s van de wereld: Hardwell en Armin van Buuren. Met hun feesten 'I AM Hardwell' en 'A State of Trance' staat de Ushuaïa iedere dinsdag en donderdag vol met danceliefhebbers. Dance.nl mocht meekijken.

A State of Trance
Iedere donderdagavond transformeert het Ushuaïa hotel in een dansparadijs gehost door Nederlands trots Armin van Buuren. Dit is de avond dat zijn show ‘A State of Trance’ je wegblaast vanaf een podium midden in deze unieke locatie. A State of Trance, begonnen als radioshow in 2001, is nu één van 's werelds grootste dance evenementen. De nummer 2 dj van de wereld reist met dit succes dan ook de hele wereld over. Met gastoptredens van o.a. Dash Berlin, Andrew Rayel, Rank 1 en Omnia steelt hij iedere donderdagavond de show in de nieuwste en misschien wel vetste venue van Ibiza.

We mogen het een avondje meemaken. Na een flinke opwarming door collega-dj’s Ruben de Ronde, Rank 1 en Dash Berlin betreedt Armin om half 10 het podium. Er klinkt een daverend applaus voor zijn voorganger Dash Berlin, die met de laatste paar nummers mooi opbouwde naar een climax. Nog snel proberen de bezoekers een mooi plekje voor het podium te bemachtigen en dan is het tijd voor de show van hun held. De sfeer is fantastisch en de fans van Armin van Buuren staan stralend naar dit spektakel te kijken.

Armin weet hoe hij het publiek moet entertainen en gooit de ene na de andere vette plaat eruit. Het afgeladen Ushuaïa zingt, schreeuwt en springt alsof hun leven ervan af hangt. Met sexy danseressen en licht- en lasershow wordt het feest compleet gemaakt. Je voelt de intieme sfeer onder de bezoekers als het feest tegen het einde loopt. Iedereen is het met elkaar eens: meer Armin!

Als om middernacht de muziek stopt smeekt het publiek om een toegift. In een verwoede poging blijft daarom iedereen stug voor het podium staan. Om ons heen horen we mensen kreten als ‘awesome’ en ‘best party ever’ roepen. Niemand die hier geen glimlach op zijn gezicht heeft. Wat een vette show en wat balen we dat het voorbij is. Gelukkig zijn de filmpjes er nog!

I AM Hardwell
Dinsdagavond is de avond van Robbert van der Corput, beter bekend als dj Hardwell. De nummer 1 dj van de wereld is sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de dancescene. En geen plek op de wereld die beter past bij Hardwell en deze scene dan Ibiza, alles lijkt hier vanavond samen te komen.
Hardwell rockt de hele zomer met diverse dj-collega’s de dinsdagavond in de Ushuaïa. Verwacht vette shows, een fantastisch geluid en een nog betere sfeer. Liefhebbers van electro en progressive house komen hier samen om hun liefde voor muziek te delen.

Wanneer wij deze dinsdag aankomen staat er al een dikke rij voor de deur en is er gejuich van binnen de poorten van Ushuaïa te horen. Het is duidelijk, ‘I AM Hardwell’ is hier mega populair. Het internationale publiek, dat vanavond voor het grootste deel bestaat uit Engelsen, verzamelt zich hier voor de nummer 1 van de wereld. Terwijl Ushuaïa vol loopt op de beats van dj’s als Kill the Buzz en Dannic maakt het publiek zich klaar voor een dansavond met de muziek van Hardwell.

Terwijl op het podium de rookmachines blijven blazen, staan er achter in het zwembad een leger aan danseressen te performen. De vliegtuigen die boven Ushuaïa vliegen maken het magische gevoel van deze locatie af. Met kippenvel op de armen verlaten wij na afloop de dansvloer. Hardwell you are the best!

Ook naar Ibiza deze zomer?
Bestel je kaarten voor Armin en Hardwell via de website van Ushuaïa.

txt Sharon Martens
imgs ALDA Events archief

Advertentie
Party Tips